„Úgy beszélsz hozzám, mint Horn Gyula” – élő adásban szúrt oda Majka Tóth Gabinak (VIDEÓ)

2023. október 08. 08:02

Úgy tűnik, jól érezték magukat a TV2 műsorában.

2023. október 08. 08:02

Szombat este élő adással jelentkezett a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsora, amelynek állandó „mestere” Majoros Péter „Majka” és Tóth Gabi.

Úgy beszél hozzám, mint Horn Gyula

 – jegyezte meg Majka Tóth Gabiról az egyik produkció után, amikor az énekesnő az egyik versenyző mozgásáról beszélt. „Úgy nézett ki oldalra, mint egy robotzsaru” – tette hozzá a műsorvezető, Till Attila.

A jelenet itt nézhető vissza:

Nyitókép: YouTube

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. október 08. 20:39
Ilyen hulladék csatornákat Nem nézek de ezeket a szarrakásokat is utálom mint a fost🤮🤮🤮🤮🤮🤮
catalina11
2023. október 08. 14:56
Ez az egész szar a tetkós, drogos cigányokról szól." régen a trógerek voltak így kidekorálva, de azokat legalább lehetett olvasni. Most a Majka, Tóth Gabi megfejtéséhez egy Enigma kell. De minek?
catalina11
2023. október 08. 14:42
Ezek a porondmesterek olyanok, mint purhab. Csak egy szisszenés és már tele van velük a képernyő és utána már levakarhatatlanok. Még a Pápai és a Köllő elmegy, de Majka és a Tóth Gabi túlpezsgi magát, Till Attila pedig vitustáncot jár, miközben jókat röhög a saját bugyuta poénjain..
KBA98
2023. október 08. 11:57
Egyik sem élt Horn Gyula regnálása alatt? Ha meg igen akkor nagyon kicsit lehettek! Az IQ bajnok, kártya zsonglőr még életében nem dolgozott csak mindig elevickélt, persze nagyon nagy lábon és nagy pofával! Undorító bagázs úgy, ahogy van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!