Putyin: Orbán Viktor ki tud állni az érdekeiért!

2023. október 18. 07:24

Az orosz elnök ugyanakkor azt is hangsúlyozta: távolról sem mindig egyeznek meg nézeteik.

2023. október 18. 07:24

Orbán Viktor magyar miniszterelnök tudja, hogyan kell kitartóan kiállni az érdekeiért – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Rosszija 1 orosz tévécsatornának, kettőjük pekingi tárgyalását követően. Orbán Viktor „az európai politikusok azon kis létszámú csoportjához tartozik, 

akik tudják, hogyan kell megvédeni az érdekeiket, és ő ezt kitartóan, következetesen, véleményem szerint teljesen tapintatosan teszi. 

Távolról sem mindig egyeznek meg nézeteink, ráadásul gyakran különböző platformon állunk, de ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy beszélgessünk és megoldást keressünk bizonyos kérdésekre, problémákra” – mondta az orosz államfő. Orbán Viktor kedden Pekingben kétoldalú tárgyalást folytatott Vlagyimir Putyinnal.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 19. 19:10
MOCSKOS HAZAÁRULÓ,AKI SZÓBA ÁLL EZZEL A HÁBORÚS BŰNÖSSEL! MAGYARORSZÁG SZÉGYENE! 🤮🤮🤮🤮
Csodabogár26
2023. október 18. 23:54
Na,ja ki tud állni...a SAJÁT érdekeiért,minden más lényegtelen. A viselkedése meg ultra gáz,és röhelyes :)))) https://m.youtube.com/watch?v=AE4ReW3euME&fbclid=IwAR3oxK9aW0zVOFjJMbneU0Au4NgQvQ_Aflfkb2qpPQdbYTV6VgU5tI6_3Ac
altercat1
2023. október 18. 13:22
A bolsi-libsi bőgőmajom csordának: ne a nyálatokat verjétek, hanem mutassátok meg Putyinnak és Orbánnak, hogy ki a hülyebarom a magyar ugaron. Zárjátok el magatoknál a gázt!
Csendesgyöngy
2023. október 18. 13:00
Az államférfi a következő nemzedékre gondol, a politikus csak a következő választásokra. ( James Freeman Clarke ) Talán már közhelynek számít, de mégis igaz. A Nyugati politikusok rettegnek a "liberális" médiától és azoknak a hatalmas, irányított befolyásától. Inkább a rájuk szavazókat hagyják cserben, nem teljesítve a többség akaratát, és csodálkoznak, hogy egyre hiteltelenebbek. Ők a (megélhetési) politikusok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!