Orbán az EU-csúcsról: Teljes káosz! (VIDEÓ)

2023. október 07. 12:45

A miniszterelnök szerint ideje változtatni Brüsszelben.

2023. október 07. 12:45

Orbán Viktor TikTokon osztott meg egy videót, amelyben összegezte a granadai EU-csúcson átélt tapasztalatait. A miniszterelnök összességében úgy jellemezte a találkozót:

Teljes káosz. Teljes kudarc. Ideje, hogy változtassunk Brüsszelben.”

„Belevittek bennünket egy háborúba, amit elvesztünk, és nem találjuk belőle a kiutat. Összehoztak egy pénzügyi csődöt, és most azt várják, hogy mi, tagállamok takarítsuk el és fizessünk be sok-sok tízmilliárd eurót” – sorolja a kormányfő, majd kitér arra, Brüsszel úgy akar ráerőltetni egy migrációs paktumot a tagállamokra, hogy közben Olaszországnál özönlenek be a migránsok, Magyarországon pedig már a határőrökre is lőnek.

A videó itt tekinthető meg:

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 08. 10:11
A hátsó ajtón közlekedik a doktorminiszterelnök úr…Bruhaha..
kőbaltás
2023. október 08. 08:28
Kizárólag a kilépés a megoldás.
kerek-a-perec
2023. október 08. 05:31
Ez a takony csúti egy nagyravágyó, szélhámos, feltűnési viszketegségben szenvedő kitáplált húgyszagú falusi tahó, kinek számára nincs kínzóbb dolog mint a jelentéktelenség, A mindenáron való érvényesülés érdekében a felsőbbség kívánalmait feltűnő formában és túlzott mértékben teljesítő, magára a figyelmet felhívó, magát mindenütt erőszakosan előtérbe toló, törtető személy; egy alattomos stréber. Ez a takony igyekszik elhitetni magával és a fidesz cselédjeivel, hogy ő egy jelentős személyiség, állandóan azon küszködik, hogy egy olyan drámai, robbanásszerűen jelenjen meg malac pofájával a világ televízióainak a képernyőin, elhitetni a nézőkkel, hogy ő az aki a világpolitikát alakítja - nagyokat mondjon és mutassa az irányt - közben az EU-ban és a világporondján nem más mint egy jelentéktelen, ügyeskedő, simulékony, gyáva seggdugasz. Rühelli mindenki! A szélhámosokra két dolog jellemző. Az egyik, hogy előbb-utóbb mindenkit átvernek, elárulnak. A másik, hogy végül lebuknak.
Nemkellnév
2023. október 07. 19:11
Nem is tudom, mi a haza, mi a hazafiság és az miért jó nekem! Azt viszont a neten látom, hogy Magyarország miniszterelnöke valamiért fanatikusnak tűnik, amikor erről az országról van szó. És ez számomra mindent jelent, ami fontos lehet. Így élek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!