Olasz lap: Orbán Viktor lábbal tiporja az emberi jogokat

2023. október 30. 16:19

Elly Schlein, a Demokrata Párt elnöke felszólította Girogia Melonit: szóljon barátjának, Orbán Viktornak.

2023. október 30. 16:19

Elly Schlein, a Demokrata Párt elnöke szerint Orbán Viktor lábbal tiporja az emberi jogokat – olvasható az Il Foglio pénteki online cikkében.

Schlein telefonon egyeztetett Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel, amelynek során felszólította: „mondja meg barátjának, Orbán Viktornak, hogy nem csak az Európai Unióból érkező migránsokat fogadhatja be. Magyarország ugyanis gátolja az emberek szabad mozgását, és lábbal tiporja az emberi jogokat” – idézi a politikus szavait az olasz lap.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iurbanyi
2023. november 02. 23:24
Minél nagyobbat hazudunk, annál többen elhiszik. (Göbbels után szabadon..) Mert az emberek már csak ilyenek... teszem hozzá.
masikhozzaszolo
2023. október 31. 11:13
Paradicsomnak nem tetszik a választási törvény. Akkor Szeged, Pécs, Budapest, stb, ott más volt a törvény? Ülj le fiam, 1-es.
auditorium
2023. október 31. 10:14
Nem jelent meg a hozzászólásom.o
auditorium
2023. október 31. 10:13
Többen kérdezik ma is (okt.31-én), hogy ki ez a fiatal nő, hát megismétlem, bár már okt.3O-án leirtam, de eltünt a kommentem. Elly üstökösként tünt fel az olasz politikai életben. A svájci olasz kantonból érkezett négy állampolgárságú. Szülei egyetemi tanárok, a papa ukrán származású és az USA-ban él. Először az EU-Parlamentben volt zöldpárti képviselő, majd egy balos olasz város vezetőségébe kapott posztot és jelenleg a PD -Partito democratico titkára. Mostanában azonban rájöttek a demokraták, hogy E. inkább szélsőbalos, mert mindenkinek követel mindent, kezdve a polgári alapbér megtartásától a 12 eurós órabérig és az ingyenes egészségügyig. Ilyen követelésekere mindig vannak helyeselők, még akkor is ha sokan visszaéltek a reddito di cittadinanzaval, mert Porscheval utaztak vagy a bevándorlók a pénzzel hazamentek. E. orbánfóbiája a Foglioban is visszatérő refrain. Lehet szemlézni minden nap, a szöveg ugyanaz. A lap tulajdonosa és főszerkesztője később majd rájönnek a tévedésre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!