„Nem mi tehetünk arról, hogy Erdélyt Romániához csatolták” – üzent az őt támadóknak a Miss Universe Hungary szépségkirálynője

2023. október 06. 18:01

„Az számít, hogy én minek vallom magam: magyar vagyok. Magyar a családom, magyarul beszélek” – jelentette ki Blága Tünde.

2023. október 06. 18:01

A Gyimesekből származó Blága Tündével készített interjút a Maszol. Blága Tünde nyerte meg a 2023-as Miss Universe Hungary szépségversenyt, így ő képviselheti Magyarországot a Miss Universe nemzetközi világversenyen.

Az újságíró kíváncsi volt arra, hogy értek-e támadások a származása miatt. „Értek támadások, persze, de igyekszem nem foglalkozni vele” – árulta el Blága Tünde. „Nem akarok foglalkozni ezekkel a dolgokkal, mert akkor nem haladnék, nem tudnék készülni a nemzetközi versenyre, mert felemésztene ez a sok negativitás” – mondta.

Én csak annyit mondanék, hogy nem mi tehetünk arról, hogy Erdélyt Romániához csatolták, és ott kisebbségi magyarokként élünk”

– árulta el a véleményét.

„Az számít, hogy én minek vallom magam”

„Az számít, hogy én minek vallom magam: magyar vagyok. Magyar a családom, magyarul beszélek. Azokon az oldalakon látom a legtöbb kedvelést, szivecskés reakciót és gratulációt, ami otthoni.

Innen is látszik, hogy kik azok, akik össze akarnak tartani”

– mondta Blága Tünde.

Nyitókép: Blága Tünde Facebook-oldala

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyec
2023. október 07. 16:10
Sok sikert Tünde ! Hátha ott leszel az első három között !!! 💖
konfucius
2023. október 07. 10:59
Nem az esetem a hölgy, tehát nem igazán a gatyámból jön a következő gondolat: Én, Budapesten élő emberként pontosan annyira vagyok magyar, amennyire ő, vagy bármelyik határon túl élő testvérünk. Ezt kellene megtanulnia minden magyarnak itt a Kárpát-medencében. Hogy bár vannak köztünk különbségek, van jobbra kevésbé jó magyar köztünk is, de ebben semmilyen szerepet nem játszik az, hogy ki melyik országban született. Ugyanannyira vagyunk magyarok mindahányan, ezt senki nem tudja elvitatni egyikünktől sem. Aztán hogy ki milyen minőségű magyarrá válik, az mindenkinek a saját feladata. Hajrá magyarok!
Nyugatellenes
2023. október 07. 10:03
Miért van az, hogy a MAGYAR lányok sokkal szebbek , nőiesebbek liberrált hontalan picsáknál?? Na?
Fed74
2023. október 07. 09:47
Minden rühes Román ott szavazzon ahol él!!! Megszavazzák a futóbolondot, meg a tolvaj bandáját, mi meg isszuk a levét!!!! Világbajnok infláció, világbajnok élelmiszerárak világbajnok üzemanyagárak, és még sorolhatnám!!! Vonyítsatok fideszes kutyák van miért! !! ! Nagy Nemzeti barmok!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!