„Magyar nő a világ tetején” – így gratulált Orbán Viktor a nobel-díjas Karikó Katalinnak

2023. október 02. 13:34

„Büszkék vagyunk” – írta a miniszterelnök.

2023. október 02. 13:34

Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált Karikó Katalinnak a 2023-as orvosi Nobel-díj elnyeréséhez.

Ezt is ajánljuk a témában

A miniszterelnök a közösségi oldalán megosztott közös képhez azt írta: 

Gratulálok az első Nobel-díjas magyar nőnek! Büszkék vagyunk!”

Mutatjuk az említett bejegyzést:

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. október 02. 20:43
"de France 2023. október 02. 16:59 A sors iróniája, hogy Karikó szülőhazájában többén haltak meg a Covidban, lakosság arányosan, mint máshol, nem csak Europában hanem az egész világon." Ezen állításodat semmilyen ellenőrzött, validált adattal nem tudod igazolni.. vagyis hazudsz. Azért hazudsz, mert egy jellemtelen kis buzi vagy.
Héja
2023. október 02. 17:13
Ez így helyes.
de France
2023. október 02. 16:59
Ez minden, Orbán? Csak ennyire futotta? Ilyen szűkszavúan méltatja Karikó Katalint, akinek neve futótűzként terjed jelenleg ? Karikó az emberiség megmentői köze tartozik, mint Semmelweis. Milliók köszönhetik életüket a vakcinának. Orbán, aki a járvány alatt a kínai és orosz vakcinát forszírozta...emlékezzünk egy kicsit. A sors iróniája, hogy Karikó szülőhazájában többén haltak meg a Covidban, lakosság arányosan, mint máshol, nem csak Europában hanem az egész világon. Hja, a kínai és orosz vakcina nagyon hatásosnak bizonyult. Nem beszélve a kormány hanyag, bűnös járvány kezeléséről. Határtalanul büszkék vagyunk Karikó Katalinra. Köszönjük hosszú évekkel ezelőtt elkezdett munkáját, kitartását, okosságát, intuícióját, szerénységét. Karikó Katalin Nobel díjának köszönhetően végre egyszer csodálattal és elismeréssel beszél az egész világ Magyarországról.
konyvtaros-0
2023. október 02. 15:22
Teller ede (is)kapott nobel dijat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!