Kordokumentum

2023. október 13. 11:10

Tessék figyelmesen elolvasni Soros György sorait.

2023. október 13. 11:10
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Tessék figyelmesen elolvasni minden sorát. Minden szavát. Kordukemtum. S most nyeri el igazi értelmét, most mond el igazán mindent erről a rohadt, vén patkányról.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 18. 19:47
Zsozsó,már nem döngeted szegény Szücsi Henit,mint példás családapa,hogy ennyit írogatsz?
fatman
2023. október 13. 17:35
nincs itt semmi látnivaló, ez a soros geci mindig is egy mocskos antiszemita volt... már gyerekként is a zsidók kifosztásán segített a náciknak...
mreinstand-2
2023. október 13. 15:29
Csahos kutya. Ha nem a gazdád ideológia testvére lenne Izrael élén, aki orbáni módszerekkel, a saját hatalma érdekében kockára tette Izrael biztonságát, akkor most tele pofával zsidóznál, hogy azt a mocskos orbanista fajtársaid szokták.
llnnhegyi
2023. október 13. 14:37
Zsolti haver! Hatalmasat zuhant népszerűségétek Hír Tv! Miért? Figyu! - Fiatal lányok durva pocskondiazasa - Általános durva beszéd -Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszter garázdálkodó viselkedése gyönyörű történelmi múltunkban( Mária Terézia osztrák qrva magasztalasa) - Bencsikek túltengése, szélső jobbos, náci beszólások -F6. Frissíts!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!