Koncz Gábor hitet tett Orbán Viktor mellett

2023. október 02. 12:57

Köszönjük szépen, művész úr!

2023. október 02. 12:57
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Mandinernek adott egy remek interjút, ahol nagyon keményen bírálta a baloldalt és Orbán Viktor miniszterelnökről is véleményt mondott, nem is akármilyet:

»Amikor a globalizmus címén újból erőltetett internacionalizmust felváltja a jó értelmű nacionalizmus. Azt mondják az internacionalisták, hogy ők mindenütt otthon vannak a világban. Én meg nacionalista vagyok, itt vagyok otthon! Sőt itt én vagyok a gazda! És nem félek kimondani azt sem, hogy a magyart minden eszközzel védeni kell, mert szerintem veszélyeztetett faj. »Jó magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen«, fogalmaz Széchenyi. Erre kellene a magunk eszközeivel törekedni mindannyiunknak. Ahogyan a miniszterelnökünk teszi, akit a század legnagyobb politikusának tartok. Azért, mert család- és sportszerető, de ami a legfőbb érdeme az én szememben, hogy nem emeli fel a kezét, nem adja meg magát. […] Arra kérem az istent, hogy még az ő regnálása alatt menjek el.«

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2023. október 04. 03:32
komálom
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 04. 00:53
Hitet tett? Miért? Kicsoda Orbán? Jézus? Vagy Buddha? És ez a vén maki? Szent Pál? 🤣🤣🤣🤣🤣
bbalu56
2023. október 03. 23:06
Na áljunk meg egy szóra ez Konc balos volt vagy még ma is az.. Csak nehogy ugy járjon vele a fidesz mint a csintalannal.
Lajoss
2023. október 03. 17:56
A cselédsajtó ünnepli ezt a szerencsétlent…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!