JóKor: új kiadványt küld a kormány a nyugdíjasoknak – itt vannak a részletek!

2023. október 08. 11:06

Varga Mihály és Nyitrai Zsolt beszélt az ország legnagyobb példányszámú lapjáról.

2023. október 08. 11:06

A Mandiner beszámolt róla, hogy megjelent a kormányrendelet a novemberi nyugdíjkorrekcióról. „Magyarország Kormánya fontosnak tartja, hogy a nyugdíjasok értesüljenek minden jelentős, őket érintő intézkedésről valamint számukra hasznos információról” – mondta a JóKor magazinról Nyitrai Zsolt, kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos, majd hozzátette:

novemberben átlagosan közel félhavi nyugdíjjal visz majd többet a postás.

Nyitrai arról is beszélt: az ország legnagyobb példányszámú lapjából azt is megtudhatják a nyugdíjasok, hogy kik vehetik igénybe a szolgáltatást, hogyan lehet regisztrálni és milyen esetekben lehet a segítségükre a Gondosóra. „A lapból kiderül az is, hogy mivel harcolunk az infláció ellen, mit tehetünk, ha hibás terméket vettünk a boltban és miért érdemes csatlakozni egy gyalogló-klubhoz” – fogalmazott a miniszterelnöki biztos.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai__
2023. október 08. 17:58
Mennyi 1+0,031*12? Még 1,4 sincs, nemhogy 1,5. Mire való a hazudozás? Attól még, hogy OV mondott valamit, a matematika nem változik.
Namond
2023. október 08. 14:17
Ez persze nem lesz benne; Elképesztő mennyiségű közpénz felhasználásával propandistaképzés folyik a Nemzeti Tehetséggondozóban. Ennek egyik érdekessége, hogy nem a hallgatók fizetnek, hanem nekik fizetnek azért, hogy ott tanulnak, majd a képzést elvégző, általában munka lehetőséget kap a Mediaworks (KESMA)-nél, vagy a Közmédiában. Az előadók/ tanárok - nem a pedagógus bértábla szerint fizetve - jellemzően a kormánypárti KESMA / Mediaworks és a Közmédia gárdájából kerülnek ki.
Sztrovacsek
2023. október 08. 11:41
"Novemberben átlagosan közel félhavi nyugdíjjal visz majd többet a postás." Azt a jogos jussot fizetik ki, amit eddig a nyugdíjasok eddig meghiteleztek az államnak. Januári emelés 6%, és az inflációnak elfelejtettek szólni hogy egyszámjegyűre kéne fogyni, mert lejár a határidő.
sozlib_abschaum
2023. október 08. 11:10
Csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!