Jelöltet indít a Momentum Horváth Csaba ellen Zuglóban

2023. október 31. 12:19

Rózsa András a Momentum zuglói polgármester-jelöltje, aki kész előválasztáson is megmérkőzni az indulásért.

2023. október 31. 12:19
null

Közleményt adott ki a Momentum mozgalom, amelyben azt írják: Rózsa Andrást indítják polgármesterjelöltként Zuglóban, őt támogatja Hadházy Ákos és a Civil Zugló Egyesület is.

Hadházy Rózsáról azt mondta: „A zuglói közélet megtisztulásának folyamata elindult, de a kerület intézményeit átszövő háló attól még létezik, hogy a hálót szövő pók már nincs hatalmon. Jövő júniusban lehetőségünk van arra, hogy befejezzük ezt a nagy munkát”.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke hozzátette: „Ahogy az országnak, úgy ennek a kerületnek is egy, a jelenleginél jobb vezetésre van szüksége. A Momentumban mi már megmutattuk Zuglóban, hogy az igazság oldalára állunk. Kiálltunk Hadházy mellett, aki akkor Tóth Csabát győzte le fölényesen az előválasztáson”. Hozzátették, hogy Rózsa is kész megmérkőzni előválasztáson a jelöltségért.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hahota
2023. november 01. 19:53
Majd a Feri megmondja!.....
tetx
2023. október 31. 14:38
Eddig alpolgármester volt, ugyanabban a szarkupacban amit együtt csináltak. Vajon mitől lenne jobb Zuglónak? Eddig se tett érte lófaszt se.
Gonella
2023. október 31. 14:18
szedjétek darabokra egymást minden körzetben!!
Perczel Éva
2023. október 31. 13:05
A zuglói moslékos szokásokat ismerve ő már most kiesett egy ablakon, vagy el lesz ásva ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!