Jakab Péter: „Hont András nem alkalmaz forráskritikát. Pont, mint egy propagandista”

2023. október 04. 11:14

A Nép Pártján Mozgalom vezetője cáfolja az újságírót.

2023. október 04. 11:14

Szolgálati közlemény címmel posztolt Facebook-oldalára Jakab Péter. Hont András az ATV műsorának kommentjeire hívta fel a figyelmet egy korábbi bejegyzésében, ahol azt lehetett látni, hogy egy Jakab Péter nevű felhasználó (akinek a korábbi Jobbik-elnök arca volt a profilképe) szolnoki párttársának kampányolt. „Érdekfeszítő párbeszéd bontakozott ki a tegnapi műsor élő kommentfolyamában”írta Hont.

„Az ATV szereplője arra mutat rá, hogy én, egy – általam egyébként nem ismert – ember támogatására biztatom a szolnokiakat az ATV Facebook-oldalán. A valóság ezzel szemben az, hogy valaki a nevemmel visszaélve létrehozott egy álprofilt, és a nevemben írogat. Ilyen elő szokott fordulni” – húzza alá Jakab. Hozzáteszi: „Olyan már kevésbé, hogy egy valódi újságíró nem alkalmaz forráskritikát.

Hont András úgy tűnik, nem alkalmaz, csak úgy elhisz. Mindenféle marhaságot. Pont, mint egy propagandista.

Bár ők legalább annyira képesek, hogy megtalálják a valódi oldalam, hogy odakommenteljék az ostobaságaikat. Úgy tűnik, ma már ezt is értékelni kell” – írja Jakab Péter.

És a bejegyzés:

Kép forrása: Facebook

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 06. 20:53
Petike, te már a kutyának se kellesz, egy ócska, megvetett senki vagy. A csúcs a karrieredben az volt, amikor Gyurcsány kapcája voltál. A bumfurdi tekintetü Jakab Parizeus Péter dióhéjban: Örá senki már nem ixel, Jakab muki mégis viccel. Mamuszkával sokat vixel. Parizert és gint turmixel. Már a madár is az égen azt csiripli, Hogy Jakab egy beteg lelkü szimpli, Egy nagyszájú, esze-nincs trampli, Kinek agyát megszállta a krumpli. Amint a nap felkél, készül a botrányhoz, Mert gógyija nincs okosabb játszmához. Majd krumplit tisztít és gondosan hámoz, Egyet Kövérnek, egyet Orbánnak zsákoz. Beszédet nem ír ö, mindent fejböl vonyít, Nem zavarja, hogy semmihez sem konyít. A böszme hangerövel, rágalmaz és uszít, Eszelös, zord szemében sötét lelke sunyít. Gyurcsány vörös, Jakab barna, Mind a kettö le van xarva.
Hopszjuliska
2023. október 04. 18:51
Istenem! De hiányzott már ez a f....sz! De jó volt pár hétig, hónapig nem hallani róla.
KBA98
2023. október 04. 17:42
Jakab miből él?
Abafy Alfréd
2023. október 04. 16:49
Mr.Mamusz észt oszt önzetlenül , bár neki sincs belőle egy embernek való
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!