Hamis részvét

2023. október 11. 09:06

Gyöngyösi ma már vígan szigetelődne el az Egyesült Államok oldalán, miközben álszent módon elhatárolódik az erőszaktól.

2023. október 11. 09:06
Gyöngyösi Márton
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Gyöngyösi akkor attól tartott, hogy Magyarország teljes mértékben elszigetelődik a világban az Egyesült Államok és Izrael oldalán, lecionistázta ­Németh Zsoltot, mert az a szerinte becsődölt béketárgyalások folytatásának fontosságát emlegette. Utóbbi vád azért különösen izgalmas, mert ebből úgy tűnik, Gyöngyösi szerint akkor még volt olyan politikai helyzet és évszázados sérelem, ami miatt sutba lehetett volna vágni a tárgyalásokat, és fegyverekkel kellett volna eldönteni, ki az úr Szentföldön. Mindez kísértetiesen egybevág az elmúlt időszak baloldali háborúpárti propagandájával, amelyik esélytelennek lát minden megegyezést az ukránok és az oroszok között, amíg utóbbiak el nem takarodnak az ellenőrzésük alá vont területekről.

Gyöngyösi ma már vígan szigetelődne el az Egyesült Államok oldalán, miközben álszent módon elhatárolódik az erőszaktól. Csakhogy azt sem felejtettük még el, hogy pártja szövetségre lépett Gyurcsány DK-jával, hogy közösen buktassák meg a nemzeti kormányt, és eltakarítsanak minden akadályt a brüsszeli elit által erőltetett kevert népességű, multikulturális Európai Egyesült Államok létrehozatala elől.

Most pedig, hogy nem jött össze a nagy terv, azzal vádolja az illegális migráció ellen foggal-körömmel küzdő kormányt, hogy az a vendégmunkások beengedésével elveszi a lehetőségeket a magyar munkavállalók elől, de azért Brüsszelben megszavaz minden migránspárti intézkedést, és nem veszi észre, hogy ugyanolyan terroristák fenyegetik ugyanolyan fegyverekkel a magyar rendőröket a déli határon, mint akik Izraelben elkövették a kegyetlen mészárlást.

Ember legyen tehát a talpán, aki eligazodik a baloldalon összesereglett politikai kalandorok, szélkakasok és notórius hazudozók megnyilvánulásai között, akik táborában Gyöngyösi Márton az egyik leg­elvetemültebb. Sikerült mára lesüllyednie példaképe böszmeségének szintjére. Ha a magyar embereknek eszük van, soha többé nem hiszik el egyetlen szavukat sem.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. október 11. 15:49
Ottókám, azért a saját szerkesztőségedben is igyekezz majd rendet tenni, hogy minél kevesebb kolega követeljen további és mégnagyobb vérontást!
chief Bromden
2023. október 11. 13:45
Míg csipegettek a szedresben, a maci közölte nincs több dobása. Kereshetnék, mint az MSZP-ést.
Skywalker_bp
2023. október 11. 13:23
Megszólalt Gajdics Ottó is. A nemzet emblematikus agyhalottja
files32
2023. október 11. 11:20
Bayer Zsolt: „Tisztességes ember a palesztinokkal vállal közösséget”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!