Nem vagyok Nagy Ervin ügyvédje, és a nézeteiben sem osztozom

2023. október 30. 15:46

Ennyi idő alatt megfelelően felkészülni egy ilyen megmérettetésre 0 kilométeresként LEHETETLEN, így minden egyes találkozónál a vér és a nyers erő dominál.

2023. október 30. 15:46
Pityinger László (Dopeman)
Pityinger László (Dopeman)
Facebook

„Én ugyan nem vagyok Nagy Ervin ügyvédje, és a nézeteiben sem osztozom, de most úgy látom, hogy különösen a másik politikai oldalon szívesen élcelődnek azzal, hogy tegnap este (főként a hatalmas bírói hiba miatt) megsemmisítő KO vereséget szenvedett.

Ez a srác tegnap a többiekkel egyetemben mindent kockára tett a ringben, és így csatlakozott ahhoz az igencsak szűk körhöz, akik veszik a bátorságot, és belépnek egy szorítóba vagy ketrecbe stb.

Ezek az emberek beleértve a legjobbakat, a jókat, az átlagosakat, az amatőröket, a lelkes hobbistákat, vagy éppen az alkalmi sorskísértőket, az emberiség számát tekintve tényleg nincsenek sokan, így emelem kalapom.

Ennyi idő alatt megfelelően felkészülni egy ilyen megmérettetésre 0 kilométeresként LEHETETLEN, így minden egyes találkozónál a vér és a nyers erő dominál, lásd NoÁR győzelmét (hiányoltam belőle az úriembert).

Szóval mindent egybevéve a tisztelet minden ringbe lépőnek kijár, legyen az győztes vagy vesztes.

Az igazságot csak nyomokban ismerem, de az igazságtalanságot nem szeretem.

Tudom, hogy fontos a KATTINTÁS meg a TÖRLESZTÉS, de ne legyünk már démonok.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. október 30. 22:00
Pityi, írj valamit a sémi belharcról! Új fideszesként mi az álláspontja a gyakorló buthistapistának?
Galsó Atya
2023. október 30. 20:37
Az ellenséget nem kell sajnálni.
kata56
2023. október 30. 19:22
Ez gondolom egy TV-műsor. Amiben a szereplők pénzt kapnak. Nem keveset. Nagz Ervin vagy valóban úgy gondolta hogy győzni fog..vagy csak a műsorban akart szerepelni. Nem kell se sajnálni se lesajnálni. A pénzét megkapja. Ez nem sportolók mérkőzése..csak gagyi.. Nagy Ervint eddig se kedveltem..eztán se fogom. Ezzel a "fellépéssel" se több se kevesebb nem lett a szememben. Igaz..nem is láttam a műsort. :D:D:D Sose nézek se RTl-t se TV2-t...
gondolkodj-2
2023. október 30. 18:00
A bírónak mit kellett volna csinálni? Leléptetni Árpát, mert nagyot ütött? Ilyen a boxszakma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!