Bandi a Kádár rendszer kárvallottjának tekinti Karikó Katalint és az ő sorsával példálózik

2023. október 02. 20:05

Mind a Fekete-Győr mind Donáth klán nem csak kedvezményezettje volt annak a bizonyos rendszernek, hanem vezetői és kiváltságosai is.

2023. október 02. 20:05
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Borítékolható volt.

Az emberben ilyenkor merül fel a kérdés: mégis mi a fenét vártunk?!

És ha már Bandi a Kádár rendszer kárvallottjának tekinti Karikó Katalint és az ő sorsával példálózik vagy éppen veszi a bátorságot, hogy a saját és elvtársai sorsához hasonlítsa azt, akkor gyorsan figyelmeztessük, hogy mind a Fekete-Győr mind Donáth klán nem csak kedvezményezettje volt annak a bizonyos rendszernek, hanem vezetői és kiváltságosai is. 

Igen bizony azok voltak és az ezekben az években az Apró-Dobrev klánhoz hasonlóan felgyűlt politikai tőkét a rendszerváltás környéken jó érzékkel váltották gazdaságira vagy kamatoztatták kulturális és/vagy politikai vonalon.

Sajnálom, de ez most a baloldal.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 09. 14:26
Biczitomi,te,szarjankó,bizony,mind a két friss Nóbel-díjasunk a Kádár rendszer kiváló egyetemein kapták meg az alapokat,amikre büszkék is, amúgy hívd inkább a biztonságiakat…
régilaci
2023. október 03. 21:55
A működtetői voltak. Igen, voltak ott a mai fideszesek és felmenőik közül is. De pont az ő példájuk mutatja, hogy nem kell feltétlenül benne ragadni a komcsi szutyokban.
states-2
2023. október 03. 05:00
Azon röhögök, hogy a komcsik megpróbálják úgy csűrni-csavarni Karikó sikerét, mintha legalábbis Orbán miatt hagyta volna el az országot, holott pontosan miattuk, az ő felmenőik, a Dobrevek miatt ment el a 80-as évek közepén.
llnnhegyi
2023. október 02. 20:32
Pofátlanok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!