Baleset, sávzárás, dugó – erre figyeljen hétfő reggel, mielőtt autóba ül!

2023. október 16. 07:14

Többfelé kell számítani fennakadásra.

2023. október 16. 07:14
null

Az Útinform hétfő reggeli tájékoztatása szerint az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, Nagytarcsa térségében baleset történt. Arra figyelmeztetik az autósokat, hogy az 55-ös km közelében sávzárásra, torlódásra kell készülni. A Budapestet megkerülő körgyűrű déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, a törökbálinti csomópontban, a 2-es km-nél a le- és felhajtó ágakat felújítják, ezért azokat lezárták. 

Az M0-s autóút, déli szektorában felújítják a burkolatot az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető lehajtóágon. Emiatt kerülni az M0-son tovább haladva, a 9-es km-nél lévő Diósd csomópontnál visszafordulva lehet az M7-es csomópont felé. 

A keleti szektorban, az M3-as autópálya csomópontja közelében, a 68-as és a 71-es km között burkolatfelújítást végeznek. A 11-es főúti végcsomópont irányába külső sávot zárták le, míg az M5-ös autópálya felé a belső sávot tartják zárva.

Ezek mellett a 451-es főúton, Szentes térségében egy mezőgazdasági vontató és egy személygépjármű ütközött össze. A 37-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik el. 

A tájékoztatás alapján az 1-es főúton, Hegyeshalomnál, az országhatár közelében a 175-ös km-nél lezárják a vasúti átjárót, mert felújítják. A forgalmat helyben terelik el, jelzőlámpás, illetve jelzőőrös irányításra kell számítani. A 76-os főúton, Szentgyörgyvár térségében, a 23-as és a 25-ös km között aszfaltoznak. Hétfőn 15.00 óráig, félpályás lezárás mellett dolgoznak. 

A BKK Info szerint Budapesten a megnövekedett forgalom miatt megnövekedett menetidővel közlekedik a 218-as, a 22-es, a 22A és a 222-es busz. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. október 16. 07:36
FOSPutin! Apádba beleakadtál, hogy ilyen korai vagy? De az látszik, hogy a melegbarnánkért már sorba állsz!
RasPutin
2023. október 16. 07:20
megnövekedett menetidővel közlekedik a 218-as, a 22-es, a 22A és a 222-es busz. :)))) A vidéki bunkóknak mondom hogy a 22es busz Budakesziről jár be a Moszkva térre. Budapest egyik legjárhatatlanabb útján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!