Azahriah nem akar többé Azahriah lenni: a névváltást fontolgatja

2023. október 27. 18:33

Egy új, zúzósabb műfajban szeretné kipróbálni magát.

2023. október 27. 18:33
AZAHRIAH

A három teltházas Puskás Arénás koncert apropóján a Bors rövid összeállítást közölt Azahriah-ról olyan információkkal, amiket feltehetően kevesen tudnak a zenészről.

Az összeállítás legmeglepőbb eleme, hogy a fiatal művész hamarosan búcsút inthet a hatalmas sikert hozó Azahriah névnek, ugyanis új művésznéven, egy másik zenei stílusban, ahogy ő fogalmazott, „zúzós műfajban” szeretné kipróbálni magát. Az Azahriah művésznév egyébként bibliai eredetű, és azt jelenti, megsegít az Isten.

Az összeállításból az is kiderül, hogy legnagyobb kritikusa az édesanyja, és Aight című száma csak miatta jelent meg.

A Bors rövid összeállítása itt tekinthető meg:

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. november 04. 09:14
Országot is válthatna.
sober
2023. október 29. 07:40
országot nem akar váltani ez a nyomorult idióta? az új neve az lehetne, h "egyseggfejbaromvagyok" javaslom!
uszti89-2
2023. október 28. 22:42
Nem tetszik a zsidó eredetű választott művészneve : Azahriah (Azariás)....magyarul "sagített az Isten" Ajánlanám neki a Benoni művésznevet. Jelentése : "fájdalmam fia" (Ráhel mondta) Akkor anyja helyett telesírhatná az Arénát , hogy "nehéz gyerek voltam, ha szartam a gatyámat le sem toltam"
gegrolla
2023. október 28. 20:23
Eleve miért kellett egy ilyen sz@r, arab nevet felvennie?Most, meg hogy picit kényelmetlenebb ez az arab téma a nagypolitikában, szabadulna tőle. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!