Amerikai lap: Az USA-nak át kellene vennie Lengyelország és Magyarország szigorú bevándorlási modelljét

2023. október 04. 15:15

A Newsmax legújabb cikke szerint a migránsok úgy szállják meg az európai nemzeteket, mint az amerikai katonák a D-napon Normandiát.

2023. október 04. 15:15
határkerítés, migráns, Magyarország

A világot az utóbbi időben elárasztották azok a jelenetek, amelyekben katonakorú férfiak csoportjai szállnak partra hajókon, és úgy szállják meg az európai nemzeteket, mintha a D-napon a normandiai partokat ostromló hadseregek lennének – írta meg a Newsmax.

A cikk szerzője, Lee Steinhauer szerint immár az Egyesült Államok északi államaiban, nagyvárosaiban is egyre gyakrabban tapasztalhatók a bevándorlás árnyoldalai, éppen ezért példaértékű, hogy

Lengyelország és Magyarország szembeszáll a „nyugati országok trendjével,

és szuverén módon inkább maguk döntenek határaik védelméről”.

A cikk rávilágít arra, hogy Lengyelországot és Magyarországot illiberálisnak és antidemokratikusnak, sőt, tekintélyelvűnek bélyegzik az EU-ban a bevándorlási politikájuk miatt. A szerző szerint ez a tény azért is ironikus, mert

ez a két ország szinte egyedüliként, valóban hallgat saját választóik akaratára a bevándorlás kérdésében.

A cikk végén emlékeztet, hogy a legutóbbi közvélemény-kutatások szerint az amerikaiak túlnyomó többsége is határozottan ellenzi Joe Biden elnök, nyitott határokat és tömeges bevándorlást ösztönző politikáját.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Kabinetiroda/Vadnai Szabolcs

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. október 04. 18:44
Nekünk pedig át kellene vennünk az USA, külföldiek által pénzelt szervezetekre és médiumokra vonatkozó törvényét.
Józsi6
2023. október 04. 17:15
A magyaroknak meg a lengyeleknek az ausztrál modellt kellene átvenni. Csak hiányszakmára, egészséges, meghívólevéllel és kezessel rendelkező személy jöhet, és csak a határon kivülről lehet benyújtani a kérelmet.
pipa89
2023. október 04. 16:40
Igen át kellene, de a tényleges demokráciát is át kellene venniük!
drogqueen
2023. október 04. 16:08
Newsmax? Na az kb. az a pöce, mint a Hírtv... Vannak is köztük partnersèg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!