Akár ön is megveheti Vajna Tímea villáját – feltéve, ha van kicsit több mint egymilliárd forintja

2023. október 23. 23:15

Alkalmi vétel.

2023. október 23. 23:15

Eladóvá vált Vajna Tímea II. kerületi Rózsadombon fekvő villája. Az ingatlanhirdetés szerint a hat évvel ezelőtt épület ház „lenyűgöző, modern stílusú ingatlan”,  amely gyönyörű panorámával rendelkezik.

Az ingatlan belső területe tágas és világos, modern kialakítással és „kifinomult részletekkel” rendelkezik. Tökéletesen felszerelt, a modern design és a magas színvonalú anyagok használata luxus érzetet kölcsönöz a háznak, a hirdetés szerint. A 4 hálószobás, 2 gardróbos, 3 fürdőszobás luxus otthon egy 1260 négyzetméteres telken fekszik és van hozzá mélygarázs,

az eladási ára pedig 1,3 milliárd forint. 

Amennyiben az ingatlan felkeltette olvasóink érdeklődését, akkor a villáról készült bemutató videót alább tekinthetik meg.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panir
2023. október 24. 21:53
Inkább egy kis parasztházat veszek a szerencsejáték nyereményemből perbálon.
akkor ki
2023. október 24. 14:15
Persze, hogyne, igenis, természetesen, még jó hogy. Kérem Tímea számát.
patópál
2023. október 24. 10:27
Nem akarom bántani a néhai Vajnát, de hogy lehet egy ilyen izében élni/lakni? Úgy néz ki, mint valami irodaház.
masikhozzaszolo
2023. október 24. 09:28
Egy dolog tetszik benne. A mélygarázs. De nem praktikus, mert az elromlott autómat úgysem tudom benne megjavítani, mert nem tudok lemenni a romlott autóval. Marad a hóban szerelés. Nekem földszintes garázs jó. Oda betolom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!