Ajánlok egy új értelmezési keretet

2023. október 27. 14:33

Látom, sokan találgatják, hogy vajon mi vitt rá arra, hogy megírjam a legutóbbi cikkemet.

2023. október 27. 14:33
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Látom, sokan találgatják, hogy vajon mi vitt rá arra, hogy megírjam, és hogy vajon ki mindenkit akartam megszólítani a legutóbbi cikkemmel, amely egyébként az igazság kultúrájának megteremtéséről szólt. Ajánlok egy új értelmezési keretet az erről vitatkozóknak.

Ezt is ajánljuk a témában

Azért írtam, amit írtam, mert így gondolom. Talán meglepő lehet egy politikustól ma Magyarországon ilyet hallani. De én abban hiszek, hogy ez az ország sokkal jobb hely lenne, ha politikusok végre azt mondanák, amit gondolnak, és nem azt, amit szerintük a többség hallani akar. 
Az embereknek elege van a hazugságokból. Többséget pedig csak igazsággal teremthetünk.

Mi a Momentumban azon dolgozunk, hogy egy olyan ellenzéki szövetség jöjjön létre a hazug kormánnyal szemben, amely az igazság kultúrájában hisz, és ez alapján politizál. Azokat szeretném megszólítani, aki velem együtt hisznek ebben.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. október 29. 07:26
Az ellenzéknek hiteltelen a szava, hiteltelenek és alkalmatlanok a szakértői, hiteltelenek és alkalmatlanok a vezetői.
tapir32
2023. október 28. 12:53
Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az, aki nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. ... egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit." Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát. Éretlen, felelőtlen ember! Súlyos kihívásokkal küzd az, akinek egy ilyen alak elfogadható. Akik, egy ilyen alakkal egy gyékényen árulnak, azoknak ugyan olyan rohadt a portékája, mint az övé. Aki kutyával fekszik, bolhával kel.
tapir32
2023. október 28. 12:42
Aki kutyával fekszik bolhával ébred.
KBA98
2023. október 28. 12:37
Neked, te szemétláda csak egy utad van és indulj is el, amíg lehet! EL ebből az elárult országból és soha ne gyere vissza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!