A tíz legolvasottabb magyar oldal között a Mandiner

2023. október 26. 09:55

Lapunk történetének második legolvasottabb napját jegyezhettük fel, a Mandiner immár tartósan a legolvasottabb magyar híroldalak egyike lett.

2023. október 26. 09:55
null

A szerdai napon, október 25-én a Mandinert a Google Analytics adatai szerint 532 ezer felhasználó olvasta, és több mint 1,3 millió oldalt tekintettek meg az olvasóink.

A DKT.hu oldalán a Gemius Audience mérése szerint 440 ezer felhasználó olvasott minket kedden.

Ezzel a Mandiner történetének második legolvasottabb napját jegyezhettük fel, miközben a nyolcadik legolvasottabb magyar oldal lett.

Lapunkat 2009-es alapítása óta folyamatosan egyre többen olvassák, az elmúlt időszakban is minden évben többen választottak minket, mint az azt megelőző esztendőben. Idén eddig 18,8 millió felhasználó járt oldalunkon, ami messze magasabb a tavalyi, addigi rekordot jelentő év időarányos 14,8 millió felhasználójánál.

Köszönjük olvasóinknak! Maradjanak velünk a jövőben is!

 

 

Ezt is ajánljuk a témában


 

 

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 12. 00:55
OK! Gratulálok! ---- A "Szerkesztés" ablak miért csak 3 napig élt? Üdvözlettel llnnhegyi [email protected]
békalepcse2.0
2023. október 27. 11:39
Csak és kizárólag lehet ilyen helyezése, mert az értelmes vitát kizárták a fórum oldalról. Így pont olyan mocsok lett belőle, .int az összes ballib internáci szennyoldal. Jönnek is ide csőstűl az internácik ontani a nemlétező eszüket, pedig több tucat ballib oldalon megtehetnék. Nekik az értelmes, szellemileg felnőttek játszótere kell, nem elég nekik a telepisilt homkozójuk. Jönnek ide telefosni ezt az oldalt is. Miért enm tudott megmaradni a mandi azutánközlésnél és az ikszelős verziójú kommentfelületnél? Miért kellett finanszírozhatatlanná felduzzasztani a szerkesztőséget, hogy rászoruljatok a kattintásgenerátor üzemmódra? Minek ennyi saját, senkit nem igazán érdeklő riport, írás? Van elég oldal a ballib oldalon, ebben a formában teljesen feleslegesek vagytok.
powerage
2023. október 27. 09:26
Még négy-öt tragikus és elborzasztó cikk Bagdy Emőke hátborzongató módon meggyilkolt fiáról, és bejuttok az első ötbe is.
harcimarci-9-9
2023. október 27. 08:22
Adjátok vissza az x-et!!!!!!!!!!!!! Pl: de anyad többet szophat felárér te is torkozhatc dupla pénzért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!