A kormány az emberek hitét is elveszi – videón Pankotai Lili legújabb performansza

2023. október 01. 17:57

Szerinte Orbán Viktor és kormánya tevékenységében nem a krisztusi szeretetet mutatkozik meg, hanem a gonoszság.

2023. október 01. 17:57
null

Újra színpadra lépett Pankotai Lili: vasárnap Békásmegyeren, a Megbékélés Házában szólalt fel, az eseményt pedig nem más, mint Molnár Áron „noÁr” színész szervezte, Iványi Gábor és munkatársai melletti szolidaritás jelszavával.

A Magyar Nemzet tudósítása szerint Pankotai Lili többek között szóba hozta az egyházi iskoláját is, ahonnan trágár beszédei után távozott. Kiemelte, hogy Iványi Gáborék szerinte állami feladatokat látnak el,

ezért nagyon fontos a munkájuk, ennek ellenére „kivérezteti” őket az állam. 

A kormánnyal szemben újra komoly kritikát fogalmazott meg. Szerinte ugyanis nem is igazi keresztény, és tevékenységével az emberek hitét is elveszi. A diáklány saját bevallása szerint Orbán Viktor és kormánya tevékenységében nem a krisztusi szeretetet látja, hanem a gonoszságot. 

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gabcika11
2023. október 03. 13:58
Pankotai Lili nem mondott semmit, csak üres szólamokat hangoztatott, amit valakiktől hallott. Miért nem magyarázza meg, hogy mit ért a gonoszságon, amire hivatkozik? Az általa citált számok mögött mi a valóság?
Katintka
2023. október 02. 17:38
"Nemet mondani ma se mernél " Pedig már ideje lenne nemet mondanod azoknak akik ilyen ocsmány módon a saját céljaikra felhasználnak !!! Tanulhatnál az elődeid sorsából ! "Célpont (2023-10-01) - HÍR TV. Karsay Dorottya, Nagy Blanka, Kálló Dániel és Pankotai Lili. Mi a közös ezekben az emberekben? Az hogy a balliberális oldal rátelepszik, majd kidobja magából ezeket a felkarolt fiatal aktivistákat. De elérnek velük bármit is saját hatalmi céljaik elérésében?"https://www.youtube.com/watch?v=auDvg4AUWlw
onkeltom
2023. október 02. 11:44
Nyugi emberek. Kis butuska Lilikét még rágják egy kicsit, aztán őt is kiköpik a szarkupac tetejére. Ki fog rá emlékezni pár év múlva?
Katintka
2023. október 02. 11:07
Na ne már ! Ez a trágár cicuska akarna minket kereszténységből kioktatni ? :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!