Egymás után zsebeli be a nemzetközi elismeréseket Kovács Ákos új filmje

2023. január 19. 10:49

Sanghajban négy kategóriában is a döntőbe került, kettőben el is hozta a fődíjat is a Kossuth-díjas zenész „Magunk maradtunk” című kisfilmje.

2023. január 19. 10:49
null

„Nemzetközi életre kelt” Kovács Ákos „Magunk maradtunk” című kisfilmje – derül ki az M5 Librettó című műsorából.

mondta az alkotó az adás során. „Sanghajban mint jelent a film, el sem tudom képzelni, de ott négy kategóriába is a döntőbe került, kettőben elhozta a fődíjat” – részletezte.

Mint Ákos kérdésre válaszolva elmondta: nagyon jól esik neki, hogy távoli kontinenseken is elismerésekben részesült a film, „mivel ez egy tipikusan közép-kelet-európai alkotás”, a főszerepben egy hrabali figurával.

***

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoxoro
2023. január 20. 10:26
Sejtettem előre, hogy mit találok, de azért felmentem az IMDB-re megnézni, hogy hány ponton áll. Vicces az a sok 1 pontos értékelés, nyilván a sok agyahalott libbant, akinek az irodalom kimerül a Story magazinban, mind látta a filmet... Ja, nem.
RoFe
2023. január 20. 08:13
Ez pontosan milyen fesztivál? A Sanghaji Nemzetközi Filmfesztivál csak júniusban lesz.
holnapislesznap
2023. január 19. 18:41
a Bonanzával jó voltál - Hauber és Menczel nélkül "semmi vagy" !!!
linkeloe
2023. január 19. 16:14
Enyedi Ildikó!! Padödö saga-t a mozikba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!