Remegő hanggal (nem) válaszolt a kötegelt, sorszámozott eurókra vonatkozó kérdésre Tordai Bence (VIDEÓ)

2023. szeptember 25. 17:53

Érdemi válasz helyett csak a szokásos propagandistázás érkezett a párbeszédes politikus részéről.

2023. szeptember 25. 17:53
null

Arról a múlt heti hírről kérdezte Bohár Dániel Tordai Bencét a Parlament őszi ülésszakának első napján, hogy már az OTP Bank is  feljelentést tett Karácsony Gergely 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében. A feljelentés miatt azóta már a NAV is vizsgálódik.

A bank szerint Karácsony mozgalmához 526 millió forint érkezett (tehát Márki-Zay Péter korábbi nyilatkozata a főpolgármester félmilliárdos kampányáról helytállónak bizonyult), de a gyanú szerint nem mikroadományozóktól, ahogy azt korábban Karácsonyék kommunikálták. 

Legalábbis erre utal az, hogy az OTP feljelentése szerint az adománygyűjtő ládákba „a tetején található résen keresztül bankjegycsomagok nem helyezhetők el, ugyanakkor megállapítást nyert, hogy a behozott bankjegyek többsége – elsősorban az EUR bankjegyek – újak voltak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak és összetapadtak (mintha a nyomdából kikerülve nem használták volna azokat).”

Ezt is ajánljuk a témában

Amikor Bohár Dániel ezzel szembesítette Karácsony párttársát, a párbeszédes Tordai Bencét, válasz helyett csak szokásos propagandistázást kapott. Feltűnő volt azonban, hogy Tordai hangja remegett a válaszadás közben. Amikor Bohár erre is rákérdezett, érdemi válasz helyett megint csak személyeskedés érkezett Tordai részéről.

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 08. 22:45
"Vissza a mocsárba" c. ellenzéki bohózat: Rendezö: a "Raszputyin" munkaközösség (Dklasszált Komunisták) Nyelvileg lektorálta: Kunhalmi Ágnes blamázs-díjas filológus, Raszputyin szerepében: Gyurcsány Ferenc, magyar hangja Karácsony Gergely, Szereptévesztő mókamester: Tordai Bence, Mythomániás, öntelt bolsevista grófnő: Dobrev Klára, Eszelös vásári kurjongató: Jakab Péter, Nemtudomka, generáldilettáns: Fekete Győr András, Botmixeres angyalcsináló, újgazdag, csalárd milliárdos: Cseh Katalin Mata Hari hamisított viaszmásolata: Donáth Anna, Szárnyaszegett vészmadár: Újhelyi István, Afgán hastáncos, biológiai fegyver vaktölténnyel: Szabó Timea, Alacsonyvérnyomásos küldönc: Tóth Bertalan, Raszputyin komornája és méregkeveröje: Vadai Ágnes, A csapóajtó-balett primadonnája: Kunhalmi Ágnes, Szelfimániás, buja kertész: Gréczy Zsolt, Röpködő lókötő: Hadházy Ákos, Mükedvelö hóhér, lámpavas-megszállott: Márki-Zay Péter, Kamuba sült pojáca: Karácsony Gergely
Lajoss
2023. október 09. 14:51
Kétségtelen,a fideszesek teflon-arcától még messze van az ellenzék…
tacsi68
2023. szeptember 26. 06:54
Arrol is írjatok mi van a szaros házával ami soha nem lesz lebontva!! Következmények nélküli ország!!
pesszimista
2023. szeptember 26. 06:37
Bolond lyukból , bolond szél fúj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!