Pankotai Lili: Pióca leszek a pusztulásban, amit létrehoztatok!

2023. szeptember 17. 09:36

A fiatal aktivista kitart.

2023. szeptember 17. 09:36

Az utóbbi hónapok diáktüntetéseinek egyik központi figurája, Pankotai Lili újra üzent a kormánynak a közösségi oldalán:

Tartom, amit korábban többször is mondtam: pióca leszek a pusztulásban, amit létrehoztatok!

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy portálunk is beszámolt róla, szeptember 15-én tartották a tanév első diáktüntetését, amelynek során a mintegy 800 tüntető megpróbálta lezárni a Margit hidat, majd a Kossuth térre vonultak a tüntetők. A rendezvényen többek közt megjelent Potocskáné Kőrösi Anita, Karácsony Gergely, Pankotai Lili és Hadházy Ákos is. A Kossuth téren felszólalt többek között Szendrei Zoltán, a PDSZ országos választmányi tagja, Talyigás Anikó középiskolai tanár és Zelenák Jennifer, az Egységes Diákfront aktivistája.

A tüntetés hivatalos részének végét követően a tüntetők egy csoportja elindult a Várba, a Miniszterelnökség épületéhez, ahol azonban a rendőrök állták útjukat, így végül csak a Hír TV stábjába tudtak belekötni.

Ezt is ajánljuk a témában

Azt skandálták a riporternek és az operatőrnek, hogy „hazudik a tévé”, illetve, hogy „szabad médiát”. Pankotai Lili, a megmozdulások egyik vezérszónaka pedig egy megafonnal még meg is zavarta az éppen bejelentkező tévés munkatársat.

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szélhámosok kíméljenek
2023. szeptember 20. 10:42
Hogy miért pont pióca azt nem értem, de manapság úgyis az a trend, hogy mindenki az lehet, ami csak akar! Legyen kívánságod szerint kisasszony! Izé... Kedves pióca!
gyuszko2004
2023. szeptember 19. 21:27
Lilike! Nem pióca leszel, hanem már az is vagy. Eszed kb. annyi van, mint az említett állatnak! Nyomorult idióta!
Krupp Skya
2023. szeptember 19. 16:50
Pankotai Lili Pici a cici. De Somogyinak így is kell, Ha nem elég nagy a mell.
Krupp Skya
2023. szeptember 19. 16:47
Pakotai takarogggy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!