Orbán Viktort dicsérik a New York Times hasábjain

2023. szeptember 08. 09:51

A cikk szerint a Republikánus Pártnak Orbán Viktortól kellene példát vennie egyes szakpolitikai területeken.

2023. szeptember 08. 09:51
null

A New York Times hasábjain a Republikánus Párt aktuális helyzetével foglalkoznak. Egyre több republikánus van azon a véleményen, hogy a gazdasági egyenlőtlenség, a társadalmi mobilitás hiánya probléma az Egyesült Államokban – sokak szerint többet lehetne tenni annak érdekében, hogy a családok elérjék vagy visszanyerjék a középosztálybeli életszínvonalat – írja Talmon Joseph Smith.

„Tucker Carlsonnal és néhány más konzervatív képviselővel összhangban Gabe Guidarini republikánus szakértő is úgy véli, hogy

a Republikánus Pártnak Orbán Viktortól kellene példát vennie egyes szakpolitikai területeken,

de különösen a családpolitikában, amelynek célja a családalapítás és a gyermekvállalás ösztönzése, valamint az, hogy megkönnyítse a tisztességes élet megteremtését. Sokaknak ez adhatná vissza az amerikai álmot, mert a fiatalok és sok más amerikai számára az amerikai álom jelenleg halottnak tűnik” – olvasható a New York Times cikkében.

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

 

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. szeptember 08. 21:40
ALUDT a NYT cenzora...
csapláros
2023. szeptember 08. 20:25
salamonhiihii-2 2023. szeptember 08. 19:40 No, és ráadásul SEGGHÜLYE is vagy a közgazdasághoz: ..."https://www.origo.hu/gazdasag/20111125-a-gyurcsanykormany-forditotta-meg-a-felminositesek-sorat.html"... 6 év alatt csúszott bóvliba Magyarország. Te vagy az az agyalágyult baromarcú, aki azt hiszi, hogy a gazdaság SATUFÉKEKKEL rángatható. Állj ki akkor az autópályára, egy 120-szal száguldó gépkocsi elé és próbáld ki, hogy megáll-e anélkül, hogy szét ne baszná a tested mint egy habos tortát!? ..."A 2006 óta tartó fokozatos leminősítés végpontjaként az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának kérdőjelei (!) (mert, hogy nem működtek az országot Gyurcsányék alatt csődbe juttató libsi módszerek) és a recessziós kilátások következtében... újfent a befektetési küszöb alá esett az ország minősítése."... tény, hogy 2011 novemberében. Ekkor fordult a kocka és innen számítható Orbánék ILLIBERÁLISNAK nevezett pénzügy- és gazdaságpolitikája. Csigaagyú seggfej. Buktál, mint ólajtó.
csapláros
2023. szeptember 08. 20:04
salamonhiihii-2 2023. szeptember 08. 19:40 HAZUDSZ SZUTYKOS NEMZETÁRULÓ! Semmit nem tudsz igazolni, csak jár a szád, mint a kacsa picsája...:))) SZÁNALMAS!
csapláros
2023. szeptember 08. 16:34
drogqueen 2023. szeptember 08. 14:54 Nemzetárulóként, aki a magyarság mihamarabbi elpusztításán ügyködsz, NANÁ, hogy Kádárt vennéd mintául, aki idejében az egekbe szökött a válások száma és a minimumra az egy főre jutó születendő gyermeklétrám, a termékenységi mutató, aki alatt olyan szarok voltak a bérek, hogy a feleség nem maradhatott otthon a gyermeket nevelni, mert a család éhen halt volna, és aminek a levét A MAI 0-50 évesek korosztálya vonatkozásában MÁRA a levét isszuk, mert a létszámuk egyre kevesebb! Az 1960-as években volt ugyan egy felfutás, de "hála" a Brezsnyevéknek, akik telibe basztak az 1968-as új gazdasági mechanizmusnak, már csak a MÉLYREPÜLÉS jött a 2016-2018-as orbáni családvédelmi intézkedésekig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!