Orbán Viktor üzent a törökországi mentésben részt vevő magyar szakembereknek

2023. szeptember 12. 10:19

„Magyarország büszke lehet!” – írta a Facebook-oldalán.

2023. szeptember 12. 10:19
 American explorer Mark Dickey, who was trapped underground in a cave, is transported to an ambulance on a stretcher after he was rescued in Mersin, Turkiye on September 12, 2023.

Lapunk kedden beszámolt róla, hogy egy héttel az után, hogy mintegy ezer méteres mélységben rosszul lett, kedden hajnalban sikerült kimenteni Mark Dickey neves amerikai barlangászt a törökországi Torosz-hegység barlangjából.

„Köszönjük a munkát a Törökországban sikeres mentést végrehajtó magyar orvosoknak és barlangi mentőknek.

Magyarország büszke lehet!”

– írta a Facebook-oldalán Orbán Viktor.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MUSTAFA UNAL UYSAL / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 12. 16:27
Hé! Egy szarrágó, unatkozó, semmihez sem értó yenkihez 50-en rohannak menteni, odahaza meg nem ér ki a mentő időben. 18 százalék fizuemelés megvolt, mentősök?...mennyi volt az infláció?...hahaha!!! Suhajdás cikk miért nincs?
pipa89
2023. szeptember 12. 13:47
Ezt én is így gondolom, miniszterelnök úr!
Átoperált Kiscsoportos
2023. szeptember 12. 13:07
Az átlétikai vb ez a siker ... ez ki is tölti a napjaimat. Az ilyenek nem számítanak: A GDP egy éve csökken, a magyar gazdaság zsugorodik. Az infláció ellenben 1996 óta nem látott szinten van, a legmagasabb az Unióban. A árszínvonal 2020 óta 40%-kal nőtt. Az élelmiszerek ára 2 év alatt közel 60, 4 év alatt több mint 70%-kal emelkedett. A benzin ára 480 640. A kiváló szerződés miatt a kormány 750%-kal(!) emelte meg az “olcsó orosz gáz” árát. A reáljövedelmek évi 15%-kal csökkennek, ennek megfelelően a kiskereskedelmi forgalom is ennyivel zuhant be. Az adóemelések és megszorítások ellenére költségvetés romokban: az éves hiány 8,6%. Eddig 277 állami beruházást állítottak le, mert nem jön az uniós támogatás. Az állam nem tudja kifizetni sem a kórházak, sem a jegybank adósságát. A hitelminősítőknél Magyarország a bóvli szélén, és alighanem vissza is kerül oda. A forintárfolyam folyamatosan gyengül, pedig a kamat a legnagyobb Európában.
johannluipigus
2023. szeptember 12. 12:26
Igen, ilyenek vagyunk mi, magyar testvéreim. Mindig önzetlenül segítettük az arra rászorulókat, és ez így rendben is van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!