Nagy dobásra készül a DK

2023. szeptember 07. 12:51

Kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc fogja ismertetni a Demokratikus Koalíció új politikai irányvonalát.

2023. szeptember 07. 12:51

A Demokratikus Koalíció idén országos „szeptemberiálisokkal” vág neki az ősznek. Két egymás követő hétvégén, szeptember 23-24-én, valamint a szeptember 30-án és október 1-én – országszerte 25 helyszínen, mind a 19 megyében és Budapest több kerületében –

tartanak majd családi napokat.

„A szabadtéri rendezvénysorozat keretében színes gyermekprogramokkal (ugrálóvár, állatbemutatók, vetélkedők, kézműves foglalkozások), koncertekkel, közös főzéssel, aerobik és más sportprogramokkal, valamint ingyenes egészségügyi szűrésekkel várjuk a családokat” – írják az MTI OS számára eljuttatott közleményben.

„A felnőttek pedig közösségformáló beszélgetéseken, közéleti fórumokon vehetnek részt, ahol szóba kerülnek a helyi közösségek problémái, valamint a minden magyart érintő orbáni infláció, a megélhetési válság, illetve a közoktatás és az egészségügy súlyos válsága” – írták.

A Demokratikus Koalíció új politikai irányvonalát

a párt elnök-frakcióvezetője, Gyurcsány Ferenc szeptemberben egy politikai évadnyitó beszédben fogja ismertetni az ország nyilvánosságával” – szerepel a közleményben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2023. szeptember 11. 10:30
Teljesen mindegy, mibe csomagolod a szart. Akkor is szar marad
Palatin
2023. szeptember 09. 13:32
A DK az ország belsö ellenségeinek szemétgyüjtö telephelye. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Kormánypárti2
2023. szeptember 07. 19:57
"(ugrálóvár, állatbemutatók, vetélkedők, kézműves foglalkozások)," Feri fog ugrálni, Klári bemutatja az árnyékkormányt, Gréczi meg a kézműves foglalkozást fogja vezetni.
Mich99
2023. szeptember 07. 19:15
Jákob belép a DK-ba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!