Mindenkinek joga van tudni az igazságot

2023. szeptember 22. 21:20

A Fidesz hibája az a válság, amiben élünk.

2023. szeptember 22. 21:20
DONÁTH Anna Júlia
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Ezt a szórólapot osztogatjuk mától országszerte Budapesttől a megyeszékhelyeken át a legkisebb településekig a Momentum összes aktivistájával. Mert muszáj, hogy elvigyük az embereknek az igazságot az inflációról és a gazdasági válságról. 

A múlt héten indult országos plakátkamányunk, most pedig országos utcai szórólapozásban kezdtünk. A Momentum összes aktivistája az utcára vonul a hetekben, és eljutunk a legkisebb településekig is, hogy személyesen beszéljük az emberekkel a válságról és annak felelőséről.

El fogjuk mondani a magyaroknak, hogy a Fidesz hibája, hogy minden ennyire drága Magyarországon. A Fidesz hibája, hogy egyre mélyül a gazdasági válság, és a Fidesz hibája, hogy a magyarok egyre rosszabbul élnek.

Mindenkinek joga van tudni az igazságot: nem a háború, nem a szankciók, nem Brüsszel, nem Soros, hanem a Fidesz hibája az a válság, amiben élünk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. szeptember 25. 13:47
Azt az igazságot is elvittétek az emberekhez, hogy MSZP-s lelkész apa csöcsörészés,, ÁVH-s ezredes nagypapa ezredesi beosztásba részese volt a körömletépésnek akkor az unoka milyen igazságot hordozhat magában?
onkeltom
2023. szeptember 25. 12:57
Gyertek csak vidékre, minél többen, kasza, vasvilla kikészítve. Hazaáruló mocskos banda.
DrPepper
2023. szeptember 25. 12:41
Az igazság, hogy a háborútok mellett a brüsszeli lobbizásotok a drágaság oka. Mellesléeg a csehek az ottani árak miatt vannak kiakadva. Gondolom az is Orbán műve.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 25. 10:47
>>>A Momentum összes aktivistája az utcára vonul a hetekben, és eljutunk a legkisebb településekig is<<< Másfél éve ugyanez már elhangzott! Csak szólok. 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!