Konok Péter: Négyévente ejakulálunk, és közösülés után minden állat szomorú

2023. szeptember 05. 09:22

Az ellenzéki megmondóember nem érti a „Minden magyar gyermek egy újabb őrhely” felütésű mondatot.

2023. szeptember 05. 09:22
null

Folyamatos választási kampányban élünk, folyamatos frikciós mozgást végez az ország, őrhely, őrhely, őrhely, egyre peckesebben áll az őrhely, feszülnek össze a szögesdrótok, és négyévente ejakulálunk, és közösülés után minden állat szomorú” – ez a meglehetősen furcsa eszmefuttatás Konok Pétertől származik, aki a Magyar Hang Kötöttfogás Extra című műsorában a „Minden magyar gyermek egy újabb őrhely” felütésű Orbán Viktor-kijelentésre reagált.

Megjegyezte azt is: ennek a mondatnak a kapcsán az jutott az eszébe, hogy „Paulo Coelho Szálasi Ferenccel párosodott”.

Puzsér Róbert szerint a mondat azt jelenti, hogy a gyerekszülés nem magánügy, a politika „utánunk ment a hálószobába”. A kritikus szerint ez a mondat  „feltételezi, hogy a magyar ember úgy érzi, hogy Orbán Viktor rá mintegy őrre tekint, aki figyel, ügyel, jelez, mintha társadalmi aktivitást várna el”, miközben „vagyunk megkérdezve semmiről”.

Ugyanerről a témáról Csintalan Sándornak az jutott eszébe, hogy „Orbán Viktor magának akarja teleszületni ezt a rendszert”.

Ezt is ajánljuk a témában

A mondat annyira csípte az ellenzéki megmondóemberek szemét, hogy az első percek után még egyzser visszatértek rá, a 36. perctől kezdődően, amit az alábbi videóban nézhet meg.

 

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 06. 14:33
Skulo! -:))) Emmá' igaz!
llnnhegyi
2023. szeptember 06. 14:30
Gárdonyi Géza emlékére megidézem: Magyar Csillagok Te nagyon hülye Konok Péter komenista maradvány!
Gusztiapu
2023. szeptember 06. 11:42
Hát speciel én választani szoktam... úgy négy évente. Az - izé - tevékenység, amit Konok említett, az nálam azért gyakrabban van. Sajnálom, ha neki csak négy évente - biztosan ezért is szomorú. Amúgy utána én vidám vagyok. Ezek szerint kicsit sem hajazok egy állatra, nem úgy mint Konok. De honnan veszi, hogy utána az állatok szomorúak?! Mondta neki a Bodri? Csupa rejtély... az őrhelyekkel már nem is foglalkozom, töprengjen el rajta, mit is értett ezalatt és miért mondta Orbán.
Skulo
2023. szeptember 05. 16:25
Na ha valami impotens csőd akkor az az, mikor egy konokot egy másik panelproli szófosó, egy puzsér elemez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!