Készült a rendőrgyilkosságra az esztergomi robbantó, előre leírta, hogy mit fog tenni

2023. szeptember 23. 08:51

„Annyit viszek magammal, amennyit csak tudok!” – írta egy korábbi bejegyzésében a férfi.

2023. szeptember 23. 08:51

A Blikk hívta fel a figyelmet az esztergomi robbantó egyik korábbi, hátborzongató bejegyzésére, amelyben a férfi egy végrehajtó elleni külföldi merényletről szóló cikket osztott meg, amelyhez hozzáfűzte a saját gondolatait:  „Mintha csak rólam írták volna! Nekem ugyan csak a kocsimat akarja elrabolni úgy, hogy semmiféle adósságom nincsen és hiába bizonyítom ezt be, bevédik a rendszert és csalnak, hazudnak, erődemonstrálnak! Én is megígértem a sok patkánynak, bíróknak, ügyészeknek, rendőröknek, végrehajtó parazitáknak, hogy likvidálva lesznek, ha megpróbálják. 

Mindenkinek irtani kellene őket, mert ezek maguktól soha nem állnak le! 

(…) A baj az, hogy a legtöbb megnyomorított azt hiszi, még van veszteni valója! Gondolod, hogy én börtönbe mennék? Ha rám küldik a kommandót, akik tökig golyóállóban, meg géppisztollyal rám jönnek vagy tízen-húszan, én együttműködő leszek? Azokból is annyit viszek magammal, amennyit csak tudok! Ha mindenki ezt tette volna, aki öngyilkos lett, ezek miatt a tömeggyilkosok miatt, már rég le lennének rendezve!”

 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2023. szeptember 23. 19:37
Sajnos egy eleve labilis emberre szállt rá a végrehajtó maffia, az autóját akarták elvenni, ez vezetett a teljes elkeseredettséghez és a sajnálatos eseményhez. Csak ebből túl kevés történik az országban, hogy a MiHazánkon kívül bárkit is foglalkoztasson, pláne nem a rendszer haszonhúzóit a fideszes patkányokat. Szerencsétlen kommandósokat meg beküldték annak ellenére, hogy 4 órája tudták mire készül, ahelyett hogy elvágták volna a külvilágtól (amúgy is külterületen élt) és megvárták volna, amíg magától kijön vagy urrá lesz a fáradtság rajta. Ha csak az áramot kikapcsolják, már nem flexxelhette volna meg a gázpalackot, ennek ellenére senki sem vállalja a mulasztásért a felelősséget.
SyncBaer
2023. szeptember 23. 14:34
Nem ismerem a körülkményeket és az ügy részleteit, de: - a pasas olyan helyen lakott, ahol - mint kiderült - robbantásával semmiféle kárt nem okozott a szomszédoknak, de még a természetnek se nagyon. - ha kiszállt a TEK, nem lehetett volna ezt felmérni, majd kikapcsolni az áramot és a vizet? Vesztegzárat alkalmazni, aztán ha étlen-szomjan kiszédeleg, kényszerzubbonyt ráhúzni?
cccbasatu
2023. szeptember 23. 14:24
Nos az Orbán rezsim mindent uralni akar,mindent maguknak akarnak,azaz totális hatalmat akarnak.Nos aki ezeknek utját álják annak elveszik a pénzét,javait és végül az életét is.Ezer és egy bizonyíték van erre kifosztották saját elvtársukat,/O1G/ Zsarolják ,megfélemlítik megzsarolják az értelmiséget,művészeket,tanárokat,tudósokat, magát a népet is .terrorizálják a terhes nőket.De a járvány idején is megzsarolták megfélemlítették a polgárokat stb.Szóval a diktatúra az diktatúra.A lehallgatások a megfigyelések a polgárok pénztárcájának kiürítése és pénzforrásainak felderítése.A fentiek tipikus náci-komcsi módszerek.
... az oláhokat
2023. szeptember 23. 13:38
Miért kockázzák ki az arcát? Nem élő személy. Nincsenek személyiségi jogai már, csak kegyeleti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!