Jordan Peterson lenyűgözőnek tartja a magyarok családpolitikáját!

2023. szeptember 01. 13:18

A világhírű kanadai pszichológus bejegyzésében méltatta a négygyermekes édesanyák élethosszig tartó adómentességét.

2023. szeptember 01. 13:18
ORBÁN Viktor; Peterson, Jordan
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja itthon és a tengerentúlon is hatalmas érdekélődést váltott ki. A beszélgetés apropóján Elon Musk mellett Jordan B. Peterson kanadai klinikai sztárpszichológus is kifejezte elismerését a magyar családpolitikával kapcsolatban.

Peterson bejegyzésében méltatta a négygyermekes édesanyák élethosszig tartó adómentességét, a nők részvételének növelését a munkaerőpiacon, valamint a válások és az abortuszok számának csökkenését is.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 02. 01:36
Senki sem adómentes. Mindenki adózik. Egyetlen fajta - korábban nem is létezett - adó alól felmentést adni miközben az állam kb. 60 féle jogcímen szed sarcot a legcsekélyebb mértékben sem jelent felmentést az adózás alól.
Pelso j.
2023. szeptember 01. 21:24
Szerintem az a lényeg, hogy maguk a magyarok hogy ítélik meg a családpolitikát, - nem pedig az ilyen alkalmi pártszócsövek.
robertdenyiro
2023. szeptember 01. 19:56
Helyes.
kohe
2023. szeptember 01. 19:40
Nem tudom mi történt a Mandinerrel, de szabad szemmel láthatóan a baloldali fizetett trollok és elhivatott köpködőemberek jobban bírják a technológiai szívatást amit az oldal "fejlesztői" mérnek időről-időre az olvasó közönségre. Őszintén szólva én is egyre kevésbé tolerálom ezt az ide-oda görgő-pörgő (gondolom látványosnak gondolt), ötvenezer reklámmal nehezített, szinte olvashatatlan és átláthatatlan kuplerájt amit a régi jó oldalból csináltak. Mindenesetre a megjegyzések ez alatt a cikk alatt megleptek az igénytelenségi szinttel, és a lájkok számával is (mivel több JP-t elítélő lájk született, ami immár baloldali / sorosista / FOS / woke többséget mutat). "Gratulálok" a Mandinernek hogy legalább itt sikerül lassan DK-ra hangolni a többséget (a normális igények figyelembe nem vételével, és az olvashatóság rovására történő módosításokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!