Hont András a kapufestésről: Egyből megindult a globális lehűlés

2023. szeptember 18. 12:55

Összefestették a klímaaktivisták a Brandenburgi kaput, ami mellett Hont se ment el szó nélkül.

2023. szeptember 18. 12:55
null

Újra őrjöngenek a klímaaktivisták: most a berlini Brandenburgi kaput rongálták meg – írtuk meg mi is

Ezt is ajánljuk a témában

Hont András publicista is véleményezte a dolgot. „A Brandenburgi kapu miután klímaaktivisták ma vörös és narancssárga festékkel fújták le. Egyből megindult a globális lehűlés.”

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Káj-Ármin
2023. szeptember 18. 18:22
Ha ezt, ne adj Isten, klímasemleges biofestékkel is tették netán, tettük akkor is remek példa a fogyasztói társadalom fölösleges (festék)pazarló életmódjára, hiszen a Brandenburgi Kapu jól volt ott úgy ahogy volt!
Bastyaelvtars
2023. szeptember 18. 16:36
Te Bandi, esetleg vmi konstruktív javaslat a klimavedelem erdekeben? Vagy csak a köpködésre futja mint minden egyéb témában?
A ráció prófétája
2023. szeptember 18. 15:34
De ők legalább el tudták érni, hogy a festék valóban oda kerüljön, ahova akarják. A béna hazaárulónk, Gulyás Márton még csak az épületig sem tudott eldobni. Amúgy az a festék már maga elég környezetszennyező. Most miért nem paradicsomlevest használtak? Utolsó gondolat: az a globalista elit, aki tényleg tehetne is bármit, az pont lesz@rja a Brandenburgi kaput, az csak a hazafiaknak jelent valamit.
Aerion
2023. szeptember 18. 15:33
Az a társaság, ami MA műemlékeket, művészeti alkotásokat rongál meg, közlekedési káoszt okoz, embereket terrorizál, félemlít meg, rekeszt ki és töröl el, az mit fog csinálni HOLNAP? Hogyan überelni a ma 'figyelemfelhívásait'. Ez a tiszteletteljes kérdésem. Szeretném, ha válaszolnának a kedves relativizálók, és egyetértők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!