„Hiteles volt és meggyőző” – Orbán Viktor a kötcsei pikniken beszélt

2023. szeptember 09. 19:45

Mint minden alkalommal, idén is Orbán Viktor beszédét várták a legjobban a kötcsei találkozó résztvevői.

2023. szeptember 09. 19:45
ORBÁN Viktor

A kötcsei piknik legjobban várt eseménye minden évben a miniszterelnök beszéde: Orbán Viktor ez alkalommal szokta ismertetni a kormány legfontosabb, a közelebbi és távolabbi jövőre vonatkozó terveit. Mivel az esemény zárt körben zajlik, a beszédből  általában csak kisebb részletek szivárognak ki. Ahogyan ez történt tavaly is, amikor az Európai Unió sorsa mellett többek között arról is szó esett, hogy a Fideszben tudatos generációs nevelés folyik annak érdekében, hogy az új nemzedékek akár 2060-ig is el tudják kormányozni Magyarországot. 

Hogy idén pontosan miről is beszélt a miniszterelnök, egyelőre arról is csak találgatásaink vannak, bár az orosz–ukrán háborút, illetve annak hatásait, valamint a jövő évi önkormányzati és európai parlamenti választásokkal összefüggő feladatokat bizonyosan érintette. A helyszínen lévő forrásaink egybehangzóan azt mondták, 

Orbán Viktor beszéde nagyon hiteles és meggyőző volt”.

Nyitókép: Orbán Viktor kormányfő előadása a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén, a Polgári Pikniken a kötcsei Dobozy-kúriában 2023. szeptember 9-én. (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 10. 18:25
SzázSzó -nak is egy a vége! A moslekkoaliciosok pártjainak ismét harangoznak.
Lajoss
2023. szeptember 10. 15:41
A felcsúti Cipolla éves eligazítása a talpasoknak…
gekk
2023. szeptember 10. 12:17
macskusz-4 2023. szeptember 09. 21:26 A legkiélezettebb helyzetben is higgadt. Ezt teszi a jó nevelés. Ja. Amit a kádárszolga apja belévert? Komcsik voltak, orbit is, apja is. Komcsi szalonnából nem, esz konzervatív szalonna. Csak komcsi megint. És higgadt? Igen, ha kinyilatkoztathat, ha hazudhat bármiről, mert a felszopó nem kérdez igazán.
gekk
2023. szeptember 10. 12:12
Szigorúan egybites szoponcoknak. Azoknak kell ez. Fényezni kell a kárpátok géniuszát, az élteti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!