Fókusz

2023. szeptember 14. 06:52

Huszonkettedik alkalommal rendezték meg a hagyományos kötcsei pikniket.

2023. szeptember 14. 06:52
Orbán Viktor, Orbán Balázs, Kötcse

Huszonkettedik alkalommal rendezték meg a hagyományos kötcsei pikniket, a hazai jobboldal őszi informális évadnyitó találkozóját, amelyet a Polgári Magyar­országért Alapítvány szervez évről évre, és ahol szokás szerint Orbán Viktor is beszédet mond. A miniszter­elnök ezúttal is zárt ajtók mögött beszélt, 
a sajtónak pedig nem nyilatkozott. Brüsszelben változásokat kell elérni, ehhez a jobboldalnak kell győznie a 2024-es európai parlamenti választáson – mondta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója az összegyűlt újságíróknak. A közvélemény-­kutatásokra hivatkozva arról beszélt, a jobboldal erősödik, és ez fontos fejlemény. Ha mindenütt megerősödik, akkor lehet Brüsszelben változásokat elérni – jelentette ki.

FOTÓ: ORBÁN BALÁZS FACEBOOK-OLDALA

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. szeptember 14. 18:04
A Kötcsei Pikniken Orbán arról mesélt, reményei szerint hogyan élünk majd 10 év múlva. Hogy a következő 10 évet ( a recessziót, az inflációt, a reálbércsökkenést, az okt és az eü romlását, a migránsok orbáni betelepitését) hogyan éljük túl.... arról a miniszterelnök egy árva szót sem szólt. Pedig az embereket az itt és most érdekli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!