Feljelentették a vadászt, aki baltával ütött agyon egy békés kis vaddisznót Debrecenben

2023. szeptember 03. 22:09

„Lakott területen nem használhatok fegyvert” – védekezett a helyzet megoldására kihívott férfi.

2023. szeptember 03. 22:09

Baltával végzett egy vadász a lakott területre tévedt vaddisznóval Debrecenben – számolt be az RTL. A cikk szerint az állat teljesen békés volt, és ahogy az alábbi videón is látszik, előtte órákon át terelgette két rendőr a legyengültnek tűnő kisméretű állatot. A helyzet kezelésére vadászt hívtak az állathoz, aki a jelenlévők megdöbbenésére egy fokost és egy pokrócot vett elő a kocsijából. Amikor megkérdezték, hogy pontosan mi a terve, azt válaszolta:

Lakott területen nem használhatok fegyvert.

A vadász egy társasház udvarán csapott le az állatra, visítása alapján többek szerint az ütéstől az állat a helyszínen elpusztult, de a vadász szerint ő csak elkábította a vadat. Állatkínzás miatt feljelentették.

Nyitókép: Képmetszet

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. szeptember 05. 02:03
és ha innen jött a kucu? https://www.origo.hu/tudomany/20230903-vaddiszno.html
Osztap_Bender
2023. szeptember 04. 16:20
Ez vadász? Kötélre vele, miután baltával szétverték a fejét.
Nemkellnév
2023. szeptember 04. 14:48
Ha az egész történetnek hinni lehet, akkor a vadászt elítélném. Egyébként remélem másoknak is feltűnt, hogy a médiában egyre gyakrabban jelenik meg olyan esemény, ahol egy "vadász" egy vadat vagy bármit, ami nem ember, de nagy és él megöl. Előbb-utóbb majd eljöhet így az idő, ahol a "vadász" ember áldozatává válik.
Temeráf
2023. szeptember 04. 14:21
Most gondoljunk bele mit művelnek az erdőben! 60.000 vadász van az országban, milyen életük lehet az állatoknak az erdőkben ezek miatt! Meg mennyire élvezik mikor szájzáras terrierekkel tépetik szét az állatokat! Köpni való geci emberek ezek mind.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!