Eltűnt kislányt bátorított Tóth Gabi a Városligetben

2023. szeptember 02. 18:11

A Mentőnapon lépett fel az énekesnő.

2023. szeptember 02. 18:11

A Városligeti Mentőnapon adott minikoncertet a Városligeti Mentőnapon Tóth Gabi, amikor váratlan hír futott be: egy kislány elvesztette a kísérőit a rendezvényen – írta a Blikk. Az énekesnő arra biztatta a kislányt, hogy menjen fel a színpadra, hátha akkor könnyebben megtalálják a szülei, de a gyermek végül a színfalak mögött várta meg a rokonait.

Ezt is ajánljuk a témában

A bulvár lap beszámolója szerint a válófélben lévő Tóth Gabi kedvese nélkül, gitárosával, Csóka Péterrel érkezett meg a koncertre. A Szeretni jöttem című dal közben az énekesnő kétszer is elérzékenyült, ekkor néhány másodpercre megszakadt a koncert. A szám végén megköszönte a jelenlévőknek, hogy vele vannak. A mindössze négy dalból álló minikoncert végén, a Gyöngyhajú lány közben Gabi lement a közönséghez, a koncert végén többen visszatapsolták.

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. szeptember 03. 08:15
Gyanúsan mosdató cikk. De tudjuk, hogy házasságtörő. :D
faramuci
2023. szeptember 03. 07:56
Meg sem merem kérdezni hogy mire...........
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. szeptember 03. 05:47
legalább nem a háza kapuja előtt találta, mint el kúró feró
connorj
2023. szeptember 03. 00:51
😎 https://m.youtube.com/watch?v=YM27vHztiAc&si=Fm6ayCouMoFviVKr
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!