„Elon Musk szokott ilyen nevet adni a gyerekeinek” – Hont András Vona Gábor új pártjáról

2023. szeptember 12. 08:50

„Arról, hogy 2RK nekem az a kis robot jut eszembe a Csillagok háborújából” – mondta Konok Péter a Jobbik korábbi elnökének pártjáról.

2023. szeptember 12. 08:50
null

Hétfő este ismét jelentkezett az ATV-n az Öt című műsor. Ezúttal Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Dévényi István és Hont András újságírók voltak a vendégek. A beszélgetés első témája Vona Gábor pártalapítása volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Schiffer András kifejtette, meglepte a Jobbik korábbi elnökének döntése.

„Ha valaki, akkor Vona pontosan tudja, hogy a magyar problémákra a pártalapítás nem megoldás. Inkább tünet” – ezt már Hont András fűzte hozzá, majd hozzátette: „no, de hát azt tudom mondani, legalább csinál valamit, tehát hajrá”.

Konok Péter meghallgatta Vona Gábor pártalapító „dzsemboriját”, amiről azt mondta: „az egyetlen konkrétum az volt, hogy a mi nevünkben nincs benne az, hogy párt”. Hozzátette, „arról, hogy 2RK nekem az a kis robot jut eszembe a Csillagok háborújából”.

„Elon Musk szokott ilyen nevet adni a gyerekeinek” – kontrázott egyből Hont.

A teljes beszélgetést itt nézhetik vissza:

Nyitókép: YouTube

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. szeptember 12. 20:41
Komolytalan.
Oszodibeszed
2023. szeptember 12. 18:09
R2-D2
KBA98
2023. szeptember 12. 17:04
Vona nem akar dolgozni, valószínűleg nem is tud, vagy nem kap munkát, ergo pártot alapít! Hányszor váltott pártot? Hány embert árult már el? Kit érdekel?
Haramia
2023. szeptember 12. 15:08
Oszt pínz meg hunnan lösz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!