Borkai felesége: Szégyelltem magam az emberek előtt

2023. szeptember 15. 09:09

Borkainé Havassy Myrtill ezt érezte, amikor kiderült, hogy a férje mit művelt a yachton.

2023. szeptember 15. 09:09

Borkai Zsolt politikus feleségével, Borkainé Havassy Myrtillel a készített interjút Sváby András Heti Naplóban. A beszélgetésből kiderült, hogy mit érzett az egykori győri polgármester felesége, mikor 2019 őszén kijöttek férjét érintő, szexparti készült felvételek, amik aztán elárasztották a magyar nyilvánosságot. Emellett az is szóba került, hogy mindezek ellenére hogyan sikerült megmenteni a házasságukat.

Nagyon szégyelltem magam az emberek előtt.

– mondta Borkainé Havassy Myrtil az ATV műsorvezetőjének.

Az interjúban emellett kifejtette, hogy a történtek mennyire megalázták őt, illetve hogy "egy nőt a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog".

Legszívesebben

 

elbújtam volna egy barlangban

 

 – tette hozzá.

A teljes interjú vasárnap este jelenik meg ATV Heti Napló című műsorában.

Az alábbi felvételen egy rövid részlet látható az interjúból.

@svabya Borkainé Havassy Myrtill ezt érezte, amikor kiderült, hogy a férje, Borkai Zsolt mit művelt a yachton! További részletek csak itt. A teljes interjú vasárnap este ATV- Heti Napló Sváby Andrással!#hetinaplosvabyandrassal #foryoupage #foryou #nekedbe #atv #svaby #sváby #foryouba #borkai #borkaizsolt #borkaifelesége ♬ Vivir Mi Vida (Remix) - 祁念&小奶瓶

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balu3
2023. december 22. 04:43
Van képe hergelni. Felváltva sírtak, mintha ez lett volna az első alkalom.
Burdisgarage
2023. december 19. 17:42
Most biztos jobb lett az önérzete a költségtérítéstől vagy terápiás jelleggel nyomta, esetleg tinder helyett egy kis reklám.
visszapattano79
2023. szeptember 18. 07:58
Belenéztem a videót, és sajnálom, hogy nem tudtam végignézeni, mert Sváby annyira vagy aljasan, manipulatívan, vagy szenzációhajhászan tesz fel kérdéseket, hogy az engem felháborított. Undorító, amit művel, mégis meg kell köszönnöm az egészet neki, MERT... ... ennek ellenére minden elismerésem Borakinénak, aki nagyon szépen helytállt, és azt hiszem megvédte a keresztény értékrendet (legalább is abból, amit én láttam, ezt éreztem), és ezzel az interjút valahogy képes volt ezzel értékessé tenni.
csapláros
2023. szeptember 15. 17:20
lájkbajnok 2023. szeptember 15. 15:51 ..."Borkai ügye magánügy. A magánélet része."... Hol élsz bazdmeg??? A Kádár rendszernek 30 éve VÉGE! A nyugati DEMOKRÁCIÁKBAN az ilyeneket CSONTIG lemeztelenítik. Mi a fasz nálad ez a HIRTELEN pálfordulás??? Büdös neked a nyugati demokrácia?? Takarodj É-Koreába bazdmeg, ott nem lesznek gondjaid senki magánéleti ügyekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!