Az oroszok is csináltak egy Tanú című filmet

2023. szeptember 03. 10:48

A filmben egy belga hegedűművészt Kijevben Hitlerre felesküdő ukrán katonák fogadnak.

2023. szeptember 03. 10:48
null

Augusztus 17-én egy új filmet mutattak be Oroszországban – számol be a Guardian. A brit lap „propagandának” nevezi az alkotást, amit beszámolójuk szerint az egyik nap egy száznézős teremben mindössze 4-en néztek egy fővárosi moziban. A Guardian úgy értesült, hogy a film eddig csak a költségének ( 200 millió rubel, 740 millió forint) csak mindössze 7 százalékát hozta vissza (14 millió rubel, 51 millió forint).

Az alkotás a cikk szerint egy belga hegedűművészről szól, akit az orosz csapatok február 24-i inváziója előtti napokban érkezik Kijevbe koncertezni. A háború, azaz különleges katonai műveletek megindulása után a belga a tanúja lesz „az ukrán nacionalisták embertelen bűncselekményeinek és véres provokációinak”.

A filmben állítólag az ukrán parancsnok természetesen Mein Kampffal a hóna alatt mászkál, az ukrán katonák pedig Adolf Hitlernek fogadnak hűséget.

Nyitókép: JOSE COLON / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 03. 14:55
Link? Hol a film? Gagyi cikk, kontár újságíró. https://www.youtube.com/watch?v=WJieIdVDh_g
lájkbajnok
2023. szeptember 03. 12:40
Gondolom hamarosan készül egy film 56-ról is, amiben a hős szovjet csapatok rendet tesznek a lázadó fasiszta magyarok között. A hivatalos putyinista történelemszemlélet jegyében.
lájkbajnok
2023. szeptember 03. 12:38
Ócska illibernyák propaganda. Testvérei: Elbasztuk, A blokád.
Csigorin
2023. szeptember 03. 12:06
nyilvan egyszerubb propagandazni a masik allaspontot mint ervelni esetleg cafolni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!