Addideadidit

2023. szeptember 12. 08:03

Ez a politikai gnóm radírozta ki az országot évtizedekre Európából?

2023. szeptember 12. 08:03
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Facebook

„Egy ország fog döbbenten nézni maga elé, hogy ez?! Ez a totálisan átlátszó szélhámos csinálta meg a kommunista államosítások óta legnagyobb, államilag szervezett lopását? Talicskázott ki egy éjszaka egész iparágakat? Ezt a zavarában ideglelősen vihogó közhelyhuszárt polírozták macsó félistenné méregdrága kommunikációs menedzserek meg spin doktorok? Ez a politikai gnóm radírozta ki az országot évtizedekre Európából?

Na, ebből a majdani a Sátántangóból adott egy morzsányi ízelítőt a Partizán, amikor a 13 éven át Győrt irányító valaha acélos tornász Borkai Zsolt helyén egy leépült öregember mantrázta minden kérdésre, hogy ő nem érti, nem tudja, meg ott se volt. A fideszes rángóreflexek persze még működnek, Borkai utólag megpróbálta letiltatni az interjút. Valószínűleg utólag kapizsgálta, hogy az még a híveknek sem imponál, ha valaki öt órán keresztül mered a kamerába ilyen írszettter-szerű bánatos tekintettel és látványosan sajnálja magát. Egy vicces szörnyeteg százszor többet ér, mint az érzelgős ember.

A huszadik perc után az ember elviselhetetlen dühöt érez, vágyat hogy a Nemzet Csernus doktoraként beleüvöltse Borkai arcába: drága barátom, ne sajnáltassa itt magát, maga aztán itt sok minden, csak nem áldozat! Áldozatok mindenekelőtt azok, akiknek el kell tűrniük, hogy maga és ilyen viaszos hullamosolyú, schmittpál-szerű morális élőhullák játsszák itt felettük a tisztességes embert, hányják magukra a keresztet Kaletától Orbánig, miközben ők gürcölnek, küszködnek, fizetik a maguk hejehujáit ám az élet ezredannyit sem ad nekik, mert nem születtek olyan adottságokkal, meg nem nyaltak ki annyi feneket, egy szóval nem volt olyan jó sorsuk, mint amit maga barátom – bocs, de szó szerint – végül elcseszett.

Azt természetesen maga is pontosan tudja, hogy nem a hatalma csúcsán lévő Gyurcsány Ferenc beszélte rá a korábban a TV2-ben futtatott, uniós pénzekkel kitömött hölgyeket, hogy legyenek kedvesek levideózni a hancúrozását, hanem egy olyan vállalkozó, aki együtt üzletelt magukkal Győrben, együtt utazgatott Kubatov Gábor Fidesz pártigazgatóval, aztán jól elárulta magát. Nyilván nem magától. A NER világ nem egészen olyan, hogy egy kapcabetyár egy reggel úgy ébred, hogy majd ő egyedül bezsarolja a Fidesz dédelgetett sztárpolgármesterét.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2023. szeptember 24. 10:28
Rühellem ezt az alakot, de Borkait. Talán hasonlóak, azért tudta ilyen jól összefoglalni a Borkai-esetet :)
balbako_
2023. szeptember 13. 08:35
Amikor már csak negatív jelzőhalmozás az egész cikk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a gyűlölet elvette emberünk amúgy sem sok eszét.
olajfa-0
2023. szeptember 12. 17:33
Miről beszél maga ott össze-vissza? Félrebeszél? Az más.
syphax-2
2023. szeptember 12. 15:19
Beteg Batka. Elmebeteg..szerencsétlen állat: egy giliszta és egy horgasfejű galandféreg nászából kifingott elmebajos tetű.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!