Vásárhelyi Mária: Mindenki nyugodjon le, nem igaz, hogy Kőszeg Ferenc pártolja a pedofiliát és az sem igaz, hogy Gulyás Marci NER-bérenc!

2023. augusztus 17. 07:27

Szerinte Kőszeg életútja azt bizonyítja, hogy „tisztességes ember és nem elmebeteg”.

2023. augusztus 17. 07:27

Vásárhelyi Mária Facebook-bejegyzésben vette védelmébe Kőszeg Ferencet, aki Gulyás Márton Partizán című műsorában igencsak kifogásolható véleményének adott hangot a pedofíliával kapcsolatban. 

Vásárhelyi úgy véli, aki rendelkezik a józan ész adottságával, nem hiheti el, hogy Kőszeg nem ítéli el a pedofíliát, aki saját maga is többször elismétli: az egyik legundorítóbb bűncselekménynek tartja a kiskorúakkal szembeni szexuális erőszakot.

„Nincs okunk rá, hogy ne higgyünk neki!” – írja.

Hozzáteszi, Kőszeg életútja azt igazolja, hogy „tisztességes ember és nem elmebeteg”. 

Vásárhelyi hangsúlyozza, bár nem ért egyet a Kőszeg Ferenc által elmondottakkal, de szerinte nem próbálja bagatellizálni a pedofíliát.

Szerinte a politikus fenntartásai a hatósági eljárásokkal szemben „egyáltalán nem alaptalanok”, mert az ő fiatal korában, és ma is önkényuralmi rendszerben élünk. 

Ezután kitért Gulyás Márton viselkedésére is, aki szerinte több szempontból helytelenül viselkedett az interjú során, de szerinte ettől még nem NER-bérenc, fideszes, vagy kápó. Úgy véli, bárki számára megterhelő hat órán keresztül, kamerák előtt a saját életéről vallani, nemhogy egy 84 éves embernek. Szerinte a videó nyilvánvaló szenzációhajhászás, de leszögezi, ettől függetlenül elismeri Gulyás Márton érdemeit.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes bejegyzés itt olvasható el:

Nyitókép: képernyőfotó

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. augusztus 17. 17:36
Ez a rozzant f és te egy húron pendültök! Egyikőtök sem ér marék szart se!
nempolitizalok-0
2023. augusztus 17. 13:17
Ez olyan, mintha Göbbelss védené Hitlert. Lámpaernyő az egyik legszélsőségesebb komcsi, majd libsi.
optimiska-2
2023. augusztus 17. 13:00
Kőszeg életútja bizonyítja, hogy egy züllött, megrögzött ballibbant, aki egyre hülyül. Már beszélni sem tud. Rengetegen vannak ilyenek. MOndhatni, hogy ez a balos standard.
barni-a-hegyrol
2023. augusztus 17. 12:53
Nincs itt semmi látnivaló! Kőszeg Ferenc baráti tűz áldozata lett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!