Vásárhelyi Mária: Fél óra alatt eldurrogtattak 10 milliárd forintot!

2023. augusztus 21. 07:27

A szociológus ezúttal sem fogta vissza magát a szidalmakban.

2023. augusztus 21. 07:27

Az ismert baloldali megmondóember, Vásárhelyi Mária szociológus a Facebookon tette közkinccsé legújabb gondolatait a tűzijátékkal, a visszabontható, zöldberuházásként megvalósuló, a budapestiek által szabadon használható atlétikai stadionnal, illetve a világbajnoksággal kapcsolatban. 

„Fél óra alatt eldurrogtattak 10 milliárd forintot. 

Az egész tűzijáték a jó ízlés és a mértéktartás hiányáról és a magamutogató kivagyiságról szólt.  A tűzijáték és a fényjáték kioltotta egymást, az állandó villódzás teljesen értelmetlenné  és élvezhetetlenné tette az egészet. És hozzá az öblösen ömlengő szöveg!” – írja Vásárhelyi.

Hozzáteszi: „Európa legdrágább tűzijátéka, Európa legnagyobb atlétikai stadionja, a  legdrágább atlétikai világbajnokság. 

Már csak Mészáros luxus jachtja hiányzott a Dunáról.

 Tényleg azt hiszik, hogy mindent a pénz tesz értékessé, széppé, örömtelivé. Igazi dzsentri világ! Ahogyan talmi csillogással próbálják leplezni  a lecsúszást, a szegénységet, a nyomort.

Szegény Mikszáth Kálmán és Móricz Zsigmond ha látná, hogy ugyanott tartunk, mint 100 éve. 

Miközben a világ kétszáz évet ment előre.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. augusztus 23. 16:45
Marischka meg bánatában durrantott egy nagyot a kanapé kárpitjába
Stingary76
2023. augusztus 22. 07:58
A lángos áráról nem is beszélve! Az még durvább!
syphax-2
2023. augusztus 22. 05:50
Gusztustalan EMESEDISZNÓ POFÁJÚ PICSA EZ A v.m., aki ráadásul perrrmenens mdon hülyeségeket ír. Jó antireklámja ő a mai ellenzéknek.....ha nem lenne, ki kéne találni egy ilyen csúcshülyét.
alenka
2023. augusztus 22. 00:24
Remélem, jövőre a duplájára rúgnak a költségek,egy monumentálisabb tűzijátékkal hogy ezek pukkadjanak meg....különben is,Mikszáth,Móra vagy akár Móricz Zsigmond is áhítattal figyelik fentről e csodaszép ünnepet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!