Vallott a bokszedző gyilkosa: önvédelemre hivatkozik

2023. augusztus 19. 08:45

„A védencemnek súlyos fejsérülései vannak, amit nyilvánvalóan nem saját magának okozott” – tette hozzá az ügyvéd.

2023. augusztus 19. 08:45
rendőrség

Mint a Mandiner is beszámolt róla, Szabó Sándort Békéscsabán késelte meg egy 27 éves férfi. Az egykori élsportolót és bokszolót azonnal kórházba szállították, ám az életét már nem tudták megmenteni.

Ezt is ajánljuk a témában

Most az RTL Híradójának nyilatkozott a békéscsabai késelő ügyvédje. Szerinte védence ugyanis önvédelemből szúrta meg Szabó Sándort. A hotel alkalmazottjaként dolgozott a védenc, aki szóváltásba keveredett Szabóval, mire többször is leszúrta őt.

Az index cikke szerint Szabó Sándor a hotel biztonsági szolgálatát vezette, a támadó pedig vendégként bulizott, viszont a teraszon őrjöngeni kezdett. Szabó a földre vitte a delikvenst, aki hirtelen előrántotta a bicskáját és a legendás edző combjába állította azt.

Az ügyvéd szerint védence a záróra közeledtével valóban reklamált azért, mert már nem szolgálták ki, de aztán távozni akart. Szerinte már az ajtóban volt, amikor a volt edző megverte és a földre zuhant. Az ügyvéd szerint önvédelemből vette elő a kését és szúrt.

 

„A védencemnek súlyos fejsérülései vannak, amit nyilvánvalóan nem saját magának okozott”

 

– tette hozzá.

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. augusztus 19. 14:35
kíváncsi vagyok... ha egy libsi bírót szurkálnának halálra , akkor mi lenne ?
szarvas-2
2023. augusztus 19. 14:19
Horvát Aladár védencei a gyilkos cigányok. Lasd:a fehérvári gettoügy gyilkos cigányai Zámolyra kerültek-ahol egy vétlen 20 éves trabantos srácot megöltek-a szadeszos zsidók közbenjárásara Franciaország befogadta őket-ahonnan hazajártak gyesért,segélyért-majd ott is becsukták őket,mert loptak,raboltak. 600 év nem volt elég az asszimiláciora.
Syr Wullam
2023. augusztus 19. 12:21
"A védencemnek súlyos fejsérülései vannak, amit nyilvánvalóan nem saját magának okozott." Ja, a nemzetség dolgozott rajta, mielőtt besétált a rendőrségre. Ősi norvég szokás. :-)
Swansea2688
2023. augusztus 19. 11:24
Leszúrni csak egyszer lehet valakit, marhák, mert az akkor meghal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!