Tűzijáték

2023. augusztus 15. 20:58

Le van szarva Orbán Viktor. Éljen a tűzijáték!

2023. augusztus 15. 20:58
Saint Stephen's Day celebration in Budapest
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

„Aztán repültek a rakéták, az nagyon jó volt, majd megint vissza a morcogásba, hiszen gusztushúsz egyben azt is jelentette, hogy mindjárt iskola. Kavargott bennem az egész. Ma is a közelben lakom, de már nem mindig megyek le, utálom a tömeget, szorongó, tépelődő gyerekből morcos felnőtt lettem. Szokás azt mondani, hogy ez már nem korszerű, vagy ahogy a zöld kánon szerint zsolozsmázni kell: »nem fenntartható«.  

Meg drága és különben is, aki örül neki, az Orbán szekerét tolja. Kádár azt mondta, hogy, aki nincs ellenünk, az velünk van, mégsem gondolom, hogy a kis Ivánka és a barátnője combját markolászó sorkatona Kádár szekerét tolta volna. Le volt szarva Kádár János. Le van szarva Orbán Viktor. Éljen a tűzijáték!”

Nyitókép: Arpad Kurucz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anonymtalan2
2023. augusztus 16. 12:49
Szokásos demagógia, már 1000x megbukott, de majd most 1001-edszerre sikerülni fog. Mi is volt az őrület definíciója?
Majdmegmondom
2023. augusztus 16. 10:07
Tulajdonképpen te is le vagy szarva! Az ominózus mondat "aki nincs velünk, az ellenünk van" ez aktuálisan éppen Fletó szövege...
connorj
2023. augusztus 16. 09:20
"Le volt szarva Kádár János. Le van szarva Orbán Viktor. Éljen a tűzijáték!” https://www.youtube.com/watch?v=UTdy1Yp1h5A :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obsitos Technikus
2023. augusztus 16. 08:04
" Ma is a közelben lakom" Kitaláltuk Ivánka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!