Tóth Gabié a megtisztelő feladat, hogy megszegje az ország kenyerét, mutatjuk, mikor és hol kerül rá sor

2023. augusztus 20. 18:24

Az énekesnő a helyszínre tartva számolt be róla követőinek.

2023. augusztus 20. 18:24

Mint ismert, Tóth Gabi kapta meg végül azt a nemes feladatot, hogy megszegje az ország kenyerét a Várkert Bazárban augusztus 20-án kora este. De mint az az Instagram-sztorijából kiderült, előtte még nagykoncertet is adott a Fricska táncegyüttessel.

Gyertek, mulassunk együtt

– hívogatta követőit az énekesnő.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 27. 14:11
A keresztény családanya,aki félrekúrt…gratulálok!
Isten jobb keze
2023. augusztus 21. 00:19
A közelébe ne engedjétek annak a kenyérnek, méltatlan hozzá! Álla szent kis buta liba NER assznyság nem bírt a oicsájával félre baszott, és pont őt kérték fel erre a nemes feladatra! Szegény hazám el van veszve..! Ez a retkes nyakú orbán, meg mindennek a tetejére ide hívja az Erdogánt azt a török elnököt aki magyar népet, és sz országot elnyomta vagy 150 évekig , jó isten gyerele… vidd magaddal Orbánt,! De Lucifer te is jó leszel ….sőt!
Skywalker_bp
2023. augusztus 20. 23:15
Autocorr: És nem! Gabi nem kurva. Gabi egy esendô ember. A kurvát, a legundorítóbb álszent cinikus RIBANC KURVÁT úgy hívják: NER. With my all due respect
Skywalker_bp
2023. augusztus 20. 23:14
És nem! Gabi nem kurva. Gabi egy esendô ember. A kurvát, a legundorítóbb álszent cinikus úgy hívják: NER. With my all due respect
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!