Özönlenek az elismerő kommentek Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja alatt

2023. augusztus 30. 09:10

Elon Musk is hozzászólt. Válogatásunk.

2023. augusztus 30. 09:10

Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúja óriási népszerűségnek örvend, ezt jól mutatj a megtekintések és a megszámlálhatatlanul sok elismerő, dicsérő komment.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezekből készítettünk egy kisebb válogatást:

Végre láthatom Orbán úr »igazi arcát«. És meglepetésemre, miután az amerikai és a német média hazámban etetett, teljesen más a véleményem, mint amit rám kényszerítettek. Milyen intelligens, ékesszóló, a dolgok jelenlegi állását jól ismerő ember. Le vagyok nyűgözve” – írta egy kommentelő a Twitteren.

 

Egy másik felhasználó így vélekedett: „Ez az elmúlt évek interjúja...Orbánnak igaza van Ukrajnáról...szinte mindenről igaza van...költözzünk Magyarországra...Nagyszerű interjú ismét Tucker, ő a mi emberünk....”

 

Megint más így nyilatkozott: „Most fejeztem be. Csodálatos interjú. Remélem, minden republikánus és a rendes amerikaiak is megnézik. Most láttuk, hogy egy külföldi ország vezetője nagyon diplomatikusan és udvariasan azt mondja, hogy rossz irányba megyünk.”

 

Elon Musk, amerikai milliárdos sem ment el szó nélkül az interjú mellett: „Nagyon érdekes. Magyarország keményen próbálja kezelni a születési arány problémáját.”
 

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
envagyok-2
2023. augusztus 31. 07:49
A dolog haszna, hogy hangot kap a másik oldal is. A választások miatt van az óriási infláció. Igen az miatt. Módszeresen kiuritettek az állam kasszát, és nagyon meglepodtek hogy nyertek. Ezért van volt nálunk az átlagosnál többször nagyobb infláció. De és legyünk őszinték, nincs a fideszen kívül politikai erő ami jelenleg választást nyerne. Az ukrán háborúval kapcsolatban pedig igenis mondani kell hogy a béke a megoldás. Ha nem is mervado a vélemény de van. És fontosabb lesz minden nappal.
need-info
2023. augusztus 30. 17:25
"A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!" Csak használjuk az eszünket, ennyi.
catalina11
2023. augusztus 30. 16:34
„Végre láthatom Orbán úr »igazi arcát«. És meglepetésemre, miután az amerikai és a német média hazámban etetett, teljesen más a véleményem, mint amit rám kényszerítettek. Milyen intelligens, ékesszóló, a dolgok jelenlegi állását jól ismerő ember. Le vagyok nyűgözve” – írta egy kommentelő a Twitteren." még ilyet....
B_kanya
2023. augusztus 30. 16:00
"Fideszkutya 2023. augusztus 30. 13:47 Köszönjük szépen miniszterelnök úr bátor interjúját. Lassan viszont nem ártana rendezni a viszonyt az oroszokkal, kezdve mondjuk egy bocsánatkéréssel ‘56-ért." Azt mondjuk Gorbi, Jelcin és 2006-ban Putyin is megtette. De emlékeztetni azért kell őket rá - meg jó lenne, ha nem csak a Meduzától tudnánk róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!