Orbán Viktor: jól teljesít az árvízvédelem

2023. augusztus 07. 15:56

Az árvízvédelmi fejlesztések és az új létesítmények jól vizsgáztak, a szakemberek helyt állnak – tájékoztatta az OVF a kormányfőt.

2023. augusztus 07. 15:56
ORB¡N Viktor; L¡NG Istv·n

Az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országos Műszaki Irányító Törzsnél (OMIT), ahol a szervezet vezetőivel együtt áttekintették a helyzetet – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A kormányfő meghallgatta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) védelmi szervének jelentését az eddig elvégzett munkáról és a további feladatokról.

Megállapították: az elmúlt években végrehajtott árvízvédelmi fejlesztések és az új létesítmények jól vizsgáztak, a szakemberek helyt állnak és képesek megvédeni az emberek biztonságát és vagyonát az árvizektől. 

Orbán Viktor köszönetet mondott a munkájukért.

(MTI)

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. augusztus 08. 10:50
Aztán Gyözövics Vitya, mennyit tesztek el ebből az ingyen vízből a jövő évi locsolásra? Van elég víztározó a locsoló víznek?
bodrigyuri
2023. augusztus 07. 21:33
Pfej, de proli!
lájkbajnok
2023. augusztus 07. 18:38
Amihez Orbánnak nincs köze, az jól teljesít.
connorj
2023. augusztus 07. 17:05
Kormányzó Úr teszi a dolgát. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!