Márki-Zay Péter is reagált Pálffy István menesztésére

2023. augusztus 23. 11:25

Hódmezővásárhely polgármestere Gulyás Gergely kancelláriaminiszternek is üzent.

2023. augusztus 23. 11:25
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, televíziós visszatérésének első napja után megvált a Hír TV Pálffy Istvántól. Mint ismert, a műsorvezető egyik első vendége a Napi aktuális című műsorban Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere volt. Pálffy a beszélgetés során úgy fogalmazott, hogy „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké, és ugyanakkor ott vannak a gyermekeik”

A politikus visszakérdezett, hogy milyen türelemmel kell lenni a pedofília felé, erre a műsorvezető rávágta, hogy a pedofil betegség felé, mert „minden beteggel szemben türelmet kell tanúsítani”. 

A Hír TV azonnal reagált

A Hír TV másnap közleményt adott ki arról, hogy elhatárolódnak Pálffy István hétfő esti mondataitól, és azonnali hatállyal szerződést bontottak vele.

Erre a közleményre Márki-Zay Péter is reagált közösségi oldalán. Az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje azt írta: „Tegnap Pálffy Istvánnal beszélgettem, mára kirúgták.

Pénteken Gulyás Gergely lesz a beszélgetőpartnerem.” 

Az ellenzéki képviselő ezzel arra utalt, hogy augusztus 25-én, a tihanyi Tranziton Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel vitázik majd.

 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. augusztus 24. 14:31
Gulyás Gergely észben, tehetségben, becsületességben más kategóriát jelent, mint MZP.
Sulammit
2023. augusztus 23. 23:00
Tavaly a tihanyi Tranziton jól beégtél, mert sokszorosan kinevettek. Idén is így lesz. Gulyás Gergely okos fiú, te pedig egy ostoba tolvaj, bukott miniszterelnök-jelölt.
Sulammit
2023. augusztus 23. 22:55
Ma még gondolom a feleségeddel is fogsz beszélgetni. Milyen konklúziót vonsz le ebből?
tapir32
2023. augusztus 23. 19:41
Ha..ha...ha... Ez akkor lenne humoros, ha maki még lenne valaki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!