Magyarország nemcsak a kiváltságosok, hanem mindannyiunk otthona

2023. augusztus 31. 06:34

Magyarok millióinak elege van az „annyit érsz, amennyid van” szemléletből.

2023. augusztus 31. 06:34
DOBREV Klára
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Tudom, hogy magyarok millióinak elege van az «annyit érsz, amennyid van» szemléletből. De mi le fogunk számolni ezzel, mert Magyarország nemcsak a kiváltságosok, hanem mindannyiunk otthona.

Orbán után egy olyan szociáldemokrata kormánya lesz az országnak, amelyik nemcsak gondoskodik az állampolgárairól, hanem fellép minden igazságtalanság ellen és beavatkozik, ahol egyenlőtlenség van. ”

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. szeptember 01. 17:41
Kommunisták olyanok mit a betokozódott féreg , körülvevő burkot felfalják önmagukat felélik , túlélésért maguk körül mindent elpusztítanak.
kovsa
2023. augusztus 31. 22:40
Magyarország nemcsak a kiváltságosok, hanem mindannyiunk otthona. Magyarok millióinak elege van az „annyit érsz, amennyid van” szemléletből. - Mondja ezt egy kiváltságos helyzetű perszóna. És, igen, nem ér mindenki annyit, mint amije van. Erre a legjobb példa ez a kő gazdag személy, aki közel sem ér annyit, mint amit a vagyona alapján föltételeznénk róla. Mert ő nem kiérdemelte, megdolgozott a vagyonáért, hanem a Kis nagypapi (Klein) rabolta, söprögette neki össze.
anonymtalan2
2023. augusztus 31. 22:25
A te szádból ez nem hiteles, majd ha vagyon nélküli utcai csöves leszel, no akkor azt mondom, hogy el kezdted ledolgozni a bűneidet.
llnnhegyi
2023. augusztus 31. 19:52
Büdöslábú komenista maradvány, ripacs, szélhámos söpredék! Vered meg anyádat? Ramatyul néz ki Piroska néni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!