Kiderült, mikor megy szabadságra Orbán Viktor

2023. augusztus 08. 19:39

A miniszterelnök jelenleg még dolgozik, de a hónap folyamán kiveszi éves pihenőjét.

2023. augusztus 08. 19:39
null

Mivel az utóbbi napokban a kormányfő kevésbé volt aktív a közösségi oldalán, ezért a hgv.hu részéről felvetődött a kérdés, hogy a miniszterelnök már a nyári szabadságát tölti. Ám Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke ezt megcáfolta. A lapnak küldött válaszában azt írta: 

Orbán Viktor dolgozik, nincsen szabadságon

– idézte az Index.

Emellett emlékeztettek, hogy korábban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a portál kérdésére elmondta, a miniszterelnök későn, augusztusban megy csak szabadságra. De azt, hogy pontosan mikor, nem tudta megmondani.

Mint ismert, tavaly Orbán Viktor Horvátországban nyaralt, hosszabb időt töltött külföldön, ez idő alatt pedig szakállat is növesztett.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. augusztus 09. 03:23
Mit akar az USA nagykövete egy TikTok-ertől? | Pressman TikTok-ozik? https://www.youtube.com/watch?v=C9DJXzvYNNk
bagira002
2023. augusztus 09. 01:50
Mandínerből kommunista gyalázkodó oldal lett Pressman megjelenése óta. , Ámerikából üzentek . Firkászok naponta Orbánról 20 lejárató cikket felraknak .Úgy tűnik guruló dollárokért a dollárkommunisták dolgoznak , lehet hogy a globali gazdi megadta az ukászt következő választásra nem lesz bőkezű. Hajrá dolgozzatok Orbán 3/3 megnyeri.
bagira002
2023. augusztus 09. 01:36
Fos média Orbán fényképét rakja fel , nem Orbán látható.
sorivo7
2023. augusztus 08. 22:56
Orbán Viktor bármikor szabadságra mehet. Utána csak a baloldaliak, hazaárulók teljes pusztulása jöhet, amit csak ő tart vissza. Amíg él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!